Ágnes
-11 °C
-4 °C

Kiszivárgott képek az N-Gage QD-ről

2004.04.13. 15:19
Az internetre felkerült képsorozat szerint a finn fejlesztők kijavították az első változat hibáit, és ha hihetünk a képeknek az N-Gage QD már könnyen használható mobilos játékkonzol lesz. Az új kütyü ráadásul olcsóbb lesz, mint az eredeti.
A finn gyártó szerdán hivatalosan is hivatalosan bemutatta az N-Gage 2 játékkonzolt, de az internetre már korábban kiszivárgott néhány homályos kép, amelyeken nagyon jól látszik, hogy az ovális készülék az elődjénél kisebb és kövérebb lett. A Nokia közleménye szerint az N-Gage QD júniusban jelenik meg a boltokban, és körülbelül negyvenezer forintba fog kerülni.

Tekintse meg képeinket!
A Nokia számos komoly problémát megoldott, például a memóriakártyát porvédővel fedett külső nyílásba kell helyezni, míg az N-Gage első változatánál csak a telefon leállítása, szétnyitása és az akku kiszedése után lehetett kártyát cserélni. A fülhallgató már csak egyetlen minijack csatlakozóval kapcsolódik a készülékhez, és ezt a nyílást is gumifedő védi, tehát a zsebpiszok kisebb eséllyel kerül a kütyü belsejébe.

Levágott fül

A fejlesztők ezúttal olyan helyet találtak a hangszórónak és mikrofonnak, hogy beszélgetés közben már nem a telefon élét kell az arcunkhoz nyomni, hanem a kijelzőt. A Nokia hivatalos oldala szerint az új mobilban is Series 60 operációs rendszer, 4096 színű kijelző, bluetooth kapcsolat és XHTML böngésző lesz.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.