240 millióért álomház a Duna partján. De azért a 11 milliárdos saját repteres kecó se rossz - ingatlansaláta 7 csudás hirdetéssel

2014.02.24. 12:54

isali140224.jpg

7. Ez a pali mit kajakozik a nappaliban?

i1.jpg

Oké, hogy House of Secrets néven árulják, na de akkor is. (via: treap)

 

6. Eladó házban ennél jobb falfestményt még nem láttam

i7.jpg

Ja és ebben is van több, elefánttól a Spongya Bobig. Még kitömött zsiráf is, igaz nem ennyi. (via LL)

 

5. Hamisítatlan vállalatiüdülő-életérzés

i5.jpg

Bár a faragott bölcsővel nem tudok mit kezdeni és a kanyarodó fürdőszoba is elég furcsa - csak katt a többi képért. (Kösz Geri!)

 

4. Még mindig a piacon a legmenőbb pesti loft!

i4.jpg

Sőt. Amióta az Urbanistát csinálom, szerintem azóta hirdetik, de az elmúlt lassan hat évben nem tudták eladni. Azóta forgattak benne filmet, meg X-faktor mentorálást, egy időben rádióstúdiónak adták ki, de túladni még nem sikerült rajta. Viszont az ott készült képek még mindig nagyon menők - kattintsátok végig. (Kösz Gábor!)

 

3. Lakókocsi a bálteremben

5[1].jpg

Bár Geri a fenti kép miatt küldte a linket - egy tonna másikkal együtt -, ez az ingatlan valójában már szerepelt a blogon. Mégpedig a Horthy-házak kapcsán!

 

2. 490 milliós álomház a Duna-parton

 13[1].jpg

Mondjuk a Kossuth-díjas belsőépítész munkájával nem vagyok maradéktalanul megelégedve, de azért elfogadnám. (Kösz Geri!)

 

1. Most vegyél házat saját repülőtérrel!

1381137_34_1[1].jpg

Csak 48 millió dollár (csaknem 11 milliárd forint), viszont elmondhatod, hogy a Wayne Newton egykori kecója a tiéd. Ja és ahogy a LoonlyListing bloggere kiszúrta, van benne egy akkora papagájketrec, mint egy lakás!

 


Felesleges kommenteket elkerülendő: az ingatlansalátában nem csak béna ingatlanhirdetések vannak, hanem bármi, ami érdekes.