Faxon tiltakoztak a parasztok a parasztozás ellen (18+) - Best of olvasói levelek 2.

2009.05.19. 13:31

Ez tényleg trágár poszt lesz, itt kérek mindenkit, akit az ilyesmi zavar, hogy ne folytassa, hanem inkább kattanjon át a Cukiságra.

Legjobb olvasói levelek sorozatunk első részén sokat jól szórakoztak, de akadtak olyanok, akik hiányolták az úgynevezett igazán kemény, valóban trágár leveleket. Hát az a helyzet, hogy grafomán olvasóink jó része Ron Jeremy álmát valósítja meg, amennyiben a leveleikben két dologról van szó: zsidókról és baszásról. Eddig rendben is lenne, de párszáz anyázás elolvasása után az ember rájön, ennél az Érdekegyeztető Tanács ülései is mókásabbak. Az átlagos anyázó levél ugyanis ilyen:

Az Isten növessze
Sokáig a faszodat az anyádba
Sötét, bunkó, primitív geci
Akinek az nem elég, ha egy héten kettőt kefél
Mit csinálsz? Mit akarsz? Kopjá már le geci!
Ezt is lehet, így is lehet, szeretitek, szereti
Nekem semmibe se kerül ú-á
Ha kiment a fejedből, hogy milyen az élet
Kóstolj egy kis gecit, de olyat ami véres
Hé! Kisköcsög, ne ugass!
A faszodat a rendőrnek mutasd
Mutasd a faszodat a rendőrnek
Mutasd a faszodat a kurvának
Mutasd a faszodat anyádnak
Ja és mosd ki a szarból a fatert
Akinek a nigger tudod, a picsája
Tolja neki, de ő nem bánja
Mindketten ezt komázzák

Elnézést, összekevertem a kéziratlapokat, ez a Belga volt, az anyázó olvasó az ilyen:

---------- Forwarded message ----------
From: XY <xy@freemail.hu>
Date: 2009/2/14
Subject: Kedves Új Péter és Tóta W. Árpád
To: up@mail.index.hu, UNEXPECTED_DATA_AFTER_ADDRESS@".syntax-error.".freemail.hu

Maguk a főkolomposai ennek a rohadék szennylapnak. Remélem, hogy már nem sok idejük maradt a tények elferdítésére és az álszenteskedésre, mert hamarosan a forradalom elsöpri magukat. Addig is amíg ez megtörténik, kívánok egy nagy büdös lófaszt abba a foncsorozott szétbaszott gecis valagukba maguknak is meg a kollégáiknak is. Adják át nekik is.

Ajánlom magam

Meg ilyen:

Verd szájba a dögszagú kurva anyádat te zsidó geci! Nem gárdista aki lefejezte a barátnőjét te akasztófavirág! Vedd le azt a koszos cikket, mert különben elátkozom a családod egy életre!

De lehet ilyen is, a megszólítás mondjuk hibátlan benne:

Állatok Királya Uj Péter! Csak kettő ezerig tudsz számolni? Ha majd a BÖRTÖNBEN annyi kan cigány nyomja fel beléd a retkes faszát amennyivel többen voltak mint 2000, akkor érzékelni fogod a valóságot! Habár? Egy perverz állatról mindent el tudok képzelni!

Ugye, hogy aki életében még csak három ilyent olvasott, máris unja? Képzeljenek el minket. Igaz persze, hogy a tagolatlan köpködés néha akaratlanul is viccesbe fordul, mint például ennél a genetikus képzettségű olvasónál:

Neked a gyökereid nem erdélyiek! ROMÁNOK! A te példaképed a KÁRPÁTOK GÉNIUSZA! Mi a faszt takarózol származásoddal? Hogy mivé lettél csak az számít! A többi humbug! Elfajzottál! Korcs vagy! Fajfenntartásra alkalmatlan!

Vagy annál a kedvencemnél, aki a következő levelet nem másra, mint erre a szemérmetlenül fideszes hangulatú karácsonyi műfenyő-tesztre reagálva írta:

Orbánt kúrjátok valagba már 20 éve, Vezéretek mégis csak 1 kis gnóm

De ez már átvezetne az olvasói levelek második fontos csoportjához, a rövid, velős, egymondatos változathoz, amire egyelőre nem vagyunk felkészülve, úgyhogy kanyarodjunk vissza.

Az egyszerű trágáság unalmas, és ez a túlnyomó többség, mi mégis imádjuk az olvasói leveleket, mert olyan sok érkezik, hogy a fennmaradó 30 százalékon is végig lehet rötyögni 10 évet. Külön ünnep, amikor néhanapján, a változatosság kedvéért, nem mailben érkezik a vélemény. Hanem például faxon.

Tapasztalati tény, hogy olvasói levelet faxon csak kommunisták, ügyvédek és gazdasági bűnözők küldenek. Képtelen vagyok eldönteni, hogy a Magyar Mező- és Erdőgazdasági Érdekképviseleti Tanács melyik kategóriába tartozhat, a Melyik volt Havas Henrik legnagyobb parasztsága? című cikkem mindenesetre annyira kikészítette őket, hogy Don Quijotéhoz méltó elszántsággal faxban keltek ki az ellen, hogy valaki pejoratív értelemben, a bunkó szinonimájaként használja a paraszt szót. A fax eleve boldoggá tett, az meg méginkább, hogy hivatalosan és visszavonhatatlanul a "magyar szellemi élet tagja" lettem, igaz "intelligens magyar emberhez méltatlan" tagja, de mégis. Figyelmet érdemel még a Veres Péter háta mögül történő kontraparasztozás.

Kattintson a nagyításhoz!

A különleges hordozóanyagra felvitt olvasói levél tehát ünnep, de sorozatunk folytatásában visszatérünk az elektronikus hétköznapokba, és mailek között fogunk tallózni

Nemsokára ugyanitt!