Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

13 találat az Indexről, és 7 a környékéről.

Gulyást reggelizett és vért vacsorázott

Gulyást reggelizett és vért vacsorázott

2017.03.16. 23:54 Módosítva: 2017-03-17 10:25:06
201
A Drakulát megtestesítő Lugosi Béla az egyik leghíresebb magyar külföldön, nálunk viszont alig ismerik. Kiss Ágnes az ő nem mindennapi életéből készített felnőtteknek szóló bábelőadást. Megnéztük.

2013. december 15., 12:47

Ezt muszáj lesz megcsinálni! Óriáslufi parádé a Dunán Kockásfülű nyúllal, Grabowskival, videóval és fényképekkel. Eszelős!!!

Ez egyszerűen zseniális! Tényleg muszáj lesz megcsinálni! Budapest összes parádéját és látványos felvonulását, légi, vízi, földi és földalatti attrakcióját szívesen becserélném egy lebegő Kockásfülű nyúlra. Bár Mikrobiért soha nem voltam oda, azért az is nagyon jól néz ki az Országház előtt lebegve, egy suhanó Grabowski lufi pedig egyszerűen fergeteges lenne a Dunán. Valahogy annyira magától értetődő a dolog, hogy amikor megláttam, arra gondoltam, hogy hé ez mikor volt, hogy-hogy lemaradtam és még csak nem is hallottam róla. Kíváncsian várom, mikor válik valóra. Vagy legalábbis mikor alkot újra egy hasonlót KBZ, aki kitalálta és lemodellezte a Budapesti Óriáslufi Parádét. [A fényképeket az ArtistPub fórumban osztotta meg az alkotó.]

2013. április 3., 12:59

Meghalt a Muppet Show anyja

A bábjátékosnő a Mupett Show gazdájának, Jim Hensonnak felesége és munkatársa volt.

2012. április 11., 15:22

Kinyírták a tévémacit

Nehezen emésztik meg a rajongók, hogy a közmédia 19 év után lecserélte a macit és paprikajancsit. Bálint Ágnes örököse sem örül.

2011. november 30., 11:39

Elhunyt Kemény Henrik

A Süsüt, Hakakpeszi Makit és Vitéz Lászlót megformáló bábos 87 éves korában hunyt el.

2008. október 20., 11:26

Szervusztok, pajtikák! - visszavonult Kemény Henrik

83 éves korában egészségi okok miatt visszavonult a legendás bábjátékos, a Vitéz Lászlót, a Süsüt és a Hakapeszi Makit eljátszó Kemény Henrik. Kemény Henrik a család bábosbódéjában nőtt fel, már hat éves korában elkezdett játszani, a pótvizsgázó Vitéz Lászlót alakította, akinek legnépszerűbb eszköze a palacsintasütő volt. Első figuráját 1935-ben faragta ki.