Keresés

30 találat az Indexről, és a környékéről.

2016 április 22., 14:08

Vona: Vannak náci barátaim Vona: Vannak náci barátaim

És szocialisták, fideszesek és hitgyülekezetesek is. A Jobbik elnöke annyira néppártosodott, hogy már semmit sem tud a Betyárseregről, pedig mégis.
Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátom

Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátom

2015.06.15. 08:59 Módosítva: 2015-11-23 12:11:19
Bemutatjuk az exrendőrökből, exkommandósokból, soraiban Jobbik-politikusokat és beépített TEK-eseket is tudó Betyársereget, Magyarország legveszélyesebb alakulatát. Őket kéne Vonáéknak leválasztani a néppártosodáshoz. Ehelyett inkább támogatják.

2015 május 14., 22:46

Majd akkor szóljanak, ha már folyik a vér Majd akkor szóljanak, ha már folyik a vér

Két cigány család viszálya durvult el, miután az egyik családfőt kommandósok vitték el uzsorázás miatt. Aztán összekaptak a szélsőjobbos földesúrral, aki hívta a neonácikat. A rendőrség tehetetlen. A vidéki Magyarország problémái egy faluba sűrítve, amiről valószínűleg nem is hallott eddig.

2014 augusztus 25., 10:57

A TEK-be is beépülnének a szélsőjobboldali nehézfiúk A TEK-be is beépülnének a szélsőjobboldali nehézfiúk

A Jobbik rendpártiságról és cigánybűnözésről beszél, de nem zavarja, ha saját táborát erősítik nehézfiúk. Novák Elődöt is felpofozó betyárok, nyugdíjast csicskáztató bűnöző, na meg Skinhead Bandi is felbukkan a párt körül.
nononono

2013 szeptember 27., 13:10

Sportszelettel várták a cigányok a Betyársereget Sportszelettel várták a cigányok a Betyársereget

A németkéri szüreten súlyosan megvertek egy férfit, ezért a Jobbik és a Betyársereg odament tüntetni a cigánybűnözés ellen. A helyiek furcsállják, a cigányok szendvicsekkel készültek.