János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

41 találat az Indexről, és a környékéről.

2011. április 22., 10:48

Vergődnek a görögök

A Citigroup elemzői szerint már húsvét hétvégén kérhetik az adósságuk átstrukturálását.

2009. szeptember 15., 11:19

Kié lesz a Citigroup?

Az állam tízmilliárd dollárt nyerhet a mentőcsomag részeként megvett részvényeken.

2008. szeptember 29., 15:42

A Citi-é lehet a Wachovia

A Citigroup Inc vásárolhatja meg a Wachovia Corp banki tevékenységét egy olyan ügylet keretében, amelyet a Szövetségi Betétbiztosító (Federal Deposit Insurance Corp - FDIC) felügyel.

2008. június 23., 14:16

Újabb többezres leépítés a Citigroupnál

Tíz százalékos leépítés bejelentésére készül az amerikai Citigroup vezető pénzintézet befektetési banki üzletágában, a jelentések szerint ez mintegy 6 és félezer állás megszüntetését jelenti.

2008. április 18., 14:33

Megint veszteség a Citigroupnál

Immár a második egymást követő negyedben lett veszteséges az amerikai Citigroup a nem elsőrendű hitelválság miatt.

2008. március 21., 15:29

Még kétezer embert rúgnak ki a Citigrouptól Amerikában

Bennfentesek információi szerint a Citigroup további 2000 pénzpiaci és banki egységének alkalmazottjának mond búcsút a hónap végén, s most már a magasabb pozícióban ott lévő befektetési bankárokat sem kímélik majd - értesült a Wall Street Journal.
Pénzcentrum

2008. március 20., 15:25

2 ezer ember repülhet a Citigrouptól

Tovább tizedeli alkalmazotti állományát a  vezető amerikai pénzügyi csoport, a Citigroup: a The New York Times című lap értesülése szerint 2 ezer embert készül leépíteni a befektetési részlegnél dolgozók közül. Az elbocsátások oka - miként a januárban bejelentetett 4200 fős létszámcsökkentésnél is - a költségtakarékosság, tekintettel a pénzügyi csoport nagy, a tavalyi utolsó negyedévben 9,8 milliárd dollárt elérő veszteségeire.

2008. január 10., 15:35

Még több pénz kell a bankoknak

Újabb tőkebevonásra kényszerülhet a Citigroup és a Merrill Lynch, miután a negyedik negyedévben a veszteségleírások mértéke ismét többmilliárd dollárt tehet ki - írja a Wall Street Journal.

2007. november 5., 13:34

Feldarabolhatják a Citigroupot

Londoni elemzők szerint a világ legnagyobb bankjának, a Citigroupnak a feldarabolását várja, sőt reméli több befektető, miután a hét végén távozott a globális pénzügyi szolgáltató csoport elnök-vezérigazgatója.

2007. október 1., 13:38

Drasztikus profitcsökkenés a Citigroupnál

A UBS hétfői nyilatkozata után a Citigroup is profit warningot tett közzé az elmúlt percekben, a társaság várakozásai szerint a harmadik negyedév nettó profitja 60 százalékkal marad el az előző év azonos időszakához viszonyítva.