Aliz
5 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

13 találat az Indexről, és a környékéről.

Jobb román és jobb magyar hazafi, mint én, nem létezik

Jobb román és jobb magyar hazafi, mint én, nem létezik

2016.06.04. 14:37 Módosítva: 2016-11-11 18:01:04
1964
Gozsdu Manó a magyar nyelv hivatalossá tétele és a kiegyezés mellett fontos román kulturális ügyekben is szerepet vállalt. Az ő nevét viseli ma a Gozsdu-udvar.

2013. március 24., 11:03

Budapest legdögösebb mosdókagylója. Spíler: poszt-romkocsma stílusú bisztró a Gozsdu-udvarban

Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit kezdeni, mert nem vagyok én olyan magasan kvalifikált blogger, aki étteremkritikákat mer írni.

2011. március 9., 12:40

Budapest-klip: szembekötősdi a Gozsdu-udvarban

Bár kezdik felfedezni, a Gozsdu-udvar nem sokkal kevésbé néptelen ma sem, mint Ákos klipjének forgatása idején, ám ennek nem csak azok a szerelmespárok örülnek, akik kettesben végig tudnak andalogni rajta kéz a kézben, hanem Lengyel Balázs rendező is, aki reklámfilmjének reklámmentes változatát meglepő módon a Flickr-en osztotta meg.

2004. április 16., 09:40

Versenyfutás a romházakért

Újabb romszórakozóhelyek nyílhatnak Budapest elhagyott házaiban. Bár egyelőre csak a Szimpla kert pozíciója biztos, a tavaly csúcsra járatott Szóda és Gozsdu tulajdonosai is küzdenek a maguk romjáért. Kiszivárgott információk alapján felkerestük és egy átlagos, fiatal, budapesti hedonista szempontjából értékeltük a lehetséges helyszíneket.