Keresés

54 találat az Indexről, és a környékéről.

2018 november 30., 12:45

Veiszer Alinda: Az Index hű egy értékrendhez Veiszer Alinda: Az Index hű egy értékrendhez

A támogatói kampány kapcsán megkértünk néhány ismert embert, mondják el, mit gondolnak az Indexről: mi idegesíti vagy zavarja őket bennünk, és mit szeretnek, miért olvasnak minket.

2018 november 15., 15:04

Hajós András: Az Index a barátom Hajós András: Az Index a barátom

Mit nem szeret az Indexben? És miért olvassa mégis? Ismert embereket a támogatói kampány keretében saját magunkról kérdeztünk.

2018 november 5., 11:54

"Nem kell becsicskulni" - Földes András

A sajtó feladata a hatalom ellenőrzése és a jogsértések feltárása, az újságíró feladata, hogy utánamenjen ezeknek. Földes András újságíró, tudósító.

2018 október 26., 14:08

"Azért jó az Index, mert baromira szabadon dolgozhatok" - Munk Veronika

Teljesen tudatosan készült újságírónak, elsősorban azért, hogy a hátrányos helyzetben élők problémáival foglalkozhasson. 16 éve dolgozik az Indexben. Munk Veronika újságíró, szociológus a szakma és az Index közéleti szerepének változásairól, és arról, hogy miért jó itt dolgozni.

2018 október 18., 12:44

Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Hódmezővásárhelyi választás Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Hódmezővásárhelyi választás

2018. február 25-én Hódmezővásárhelyen időközi polgármester-választást, Kiskunhalason időközi önkormányzati képviselő választást tartottak. Utóbbit a várakozásoknak megfelelően simán nyerte a Fidesz, míg Hódmezővásárhelyen óriási meglepetésre az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt győzött. A nap legfontosabb belpolitikai eseményéről beszámolt az Index és a kormányközeli sajtó is.

2018 október 6., 09:32

Nincs másik valóság, nincs másik Index! / CEU-tüntetés Nincs másik valóság, nincs másik Index! / CEU-tüntetés

A kormány a felsőoktatási törvény módosításával ellehetetlenítené a Soros György által alapított CEU magyarországi működését. Az egyetem mellett nyílt levélben állt ki többszáz külföldi közgazdász és tudós, köztük számos Nobel-díjas. Erről beszámolt az Index és a kormánypárti sajtó is.

2018 október 6., 09:32

Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Párizsi pókember Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Párizsi pókember

Párizsban egy mali bevándorló az erkélyeken felmászva mentette meg egy negyedik emeletről lelógó gyerek életét 2018. májusában. Tettéért később francia állampolgárságot kapott. Az esetről beszámolt az Index és a kormánypárti sajtó is.

2018 október 6., 09:31

Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Sargentini-jelentés Nincs másik valóság, nincs másik Index! / Sargentini-jelentés

Az Európa Parlament megbízásából Judith Sargentini képviselő jelentést készített a jogállamiság magyarországi helyzetéről. A jelentés elfogadásáról az EP 2018. szeptember 22-én szavazott. Az eseményről beszámolt az Index és a kormánypárti sajtó is.

2014 október 17., 17:59

Így készült az analóg Index Így készült az analóg Index

A még újabb Indexhez készült bemutatóvideóban semmi sem az, aminek látszik: a kurzor valójában hurkapálcikán mozog, a videó meg több száz kiprintelt fotó. Kézműves filmgyártás közelről.
nononononono

2011 december 22., 12:28

Szünetel az Index parlamenti tudósítása

Amíg az Országgyűlés elnöke megfelelő garanciát nem kap arra, hogy az Index tiszteletben tartja az Országgyűlés méltóságát és betartja a parlamenti tudósításra vonatkozó szabályokat, a tudósítók nem léphetnek be a Parlamentbe.

2011 szeptember 30., 12:36

Az Index alapítói köszönik Uj Péternek

Hittünk abban, hogy az interneten nem csak összegyűjteni lehet tartalmat, hanem csinálni is. Uj Péter volt a legelkötelezettebb és sikerült is neki.
nono

2010 május 12., 13:49

A Hatodik Frakció A Hatodik Frakció

Nem kopogtattak, nem plakátoltak, nem ígértek semmit sem. Mégis ott lesznek a Parlamentben.

2009 január 2., 15:51

2008 legnépszerűbb Index-videói

Megrendeztük Steve Ballmer tojásdobálását? Miért nem szexelt Dóra a GTA-filmben? Kik fújták le könnygázzal az operatőrünket? Kulisszatitkok.