Elemér
-4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

125 találat az Indexről, és a környékéről.

Izomból tökön rúgta magát Ferencváros

Izomból tökön rúgta magát Ferencváros

2019.09.10. 07:35 Módosítva: 2019-09-24 07:58:47
681
Úgy privatizált egy hatalmas blokkot a Balázs Béla utcában az önkormányzat, mintha direkt saját maga ellen dolgozott volna.

2014. május 14., 11:05

Védett épület homlokzatbarmolása

Sziasztok! Mostanában két olyan bejegyzést is láttam az Urbanistán amelyek budapesti védett épületek ablakaival foglalkoztak, úgyhogy gondoltam küldök pár fotót a lakásommal szemben lévő ház hátsó homlokzatáról. A nyílászárók egy részét lecserélték modernre, ami nem is lenne akkora nagy baj - akármikor vissza lehetne őket cserélni, de a homlokzatot is átalakították, hogy a műanyag ablakkeretek beférjenek.

2013. december 2., 14:23

4+1 szellempláza Budapesten. Egyik kong az ürességtől, a másik ki se nyitott, már bezárt, a harmadikban kísértetek tanyáznak

A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap megfordulunk hömpölygő tömeget alkotva). A mi szellemplázáink többsége ugyanis csak annyira halott, mint a Gyalog Galopp öregembere.