11 találat az Indexről, és a környékéről.
A karakteres ízű fűszer az egyik legkiválóbb antioxidáns-forrás, amelynek vitamintartalma is jelentős.
Mennyire veszélyesek a csípős ételek? És mit érdemes tenni, ha túl erőset ettél?
Segíti a fogyást, fájdalomcsillapító, vérnyomáscsökkentő, a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti a csípős paprika.
Az egy csomagban lévő kapszaicin szintjét túl magasnak találták.
A chips egy olyan anyagot tartalmazott, ami szívleállást okozott.
2023. november 13., 16:00
Ez az oka annak, hogy imádjuk, ha szétégeti a szánkat a csili. Immár még csípősebbet is ehetünk, mint a carolina reaper. Kibírjuk?
2023.10.31. 20:30 Módosítva: 2023-11-01 19:27:39
Jó okunk van rá, hogy kínok közepette elviseljük a mérgüket.
Még ha nem is csíped az ízét, megéri kiállnod a kínt: erősíti az immunrendszert, és csökkenti a korai halálozás kockázatát.
Csodákat tesz az emésztéssel, rendkívül jó fájdalomcsillapító, javítja a szív- és az érrendszer egészségét a sokak által került csilipaprika.
2021.10.17. 08:26 Módosítva: 2021-10-17 08:26:04
A chili rengeteg egészségügyi előnnyel bír a szervezetre nézve.
A kapszaicin, azaz az ételek csípősségért felelős anyagának bélflórára gyakorolt hatását vizsgálták a kutatók, biztató eredményt kaptak.