Hortenzia, Gergő
8 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

39 találat az Indexről, és a környékéről.

2015. szeptember 21., 13:53

Végre megjelenik a Linda zenéje Végre megjelenik a Linda zenéje

Egyelőre a főcímet adták ki, de nemsokára érkezik Vukán György teljes sorozatzenéje is. Eddig semmilyen formában nem jelent meg.

2013. január 2., 19:37

Moziban sikít a klumpában karatézó Linda

Az 56 éves Görbe Nóra a filmben sárga Babetta nélkül, mémmé vált izomfiúval nyomozna. Retró helyett látványos akciót és jó szövegeket ígérnek.

2010. június 9., 09:52

Kojak a Rákóczi téren

Bár a hetvenes-nyolcvanas évek televíziózását Derrick, Kojak és Columbo uralta, magyar bűnügyi filmek már a hatvanas években is léteztek.

2009. december 2., 10:09

Zimány Linda cukorkát vitt SP-nek

Éder Krisztián, alias SP a hétvégén szülinapi zsúrt tartott, ahová haverjait, pajtásait is meghívta. Így esett, hogy a tabutv.hu riportere lecsaphatott Zimány Lindára, aki szerint egy fiúnak nagyon nehéz ajándékot venni, ezért gumicukorral érkeztek a buliba.

2009. szeptember 26., 09:16

Völgyi Zsuzsi szerint Zimány Lindának fos hangja van

Zimány Linda énekesnői karrierre vágyik – írta a Bors. Önmagában már a tény is eléggé sokkoló, Völgyi Zsuzsi, a Romantic egykori tagja viszont már énekelni is hallotta a modellből műsorvezetővé lett Britney, Jessica Simpson, vagy a fene tudja, milyen utánzatot.

2009. szeptember 14., 12:13

Zimány Lindának nehezen megy a jogi kar

A blogja bemutatása miatt Velvet ellen összeesküvést szervező, minket már nem olvasó Lady Gaga rajongóról azt írja a Napi Ász, hogy beletörött a bicskája a jogi egyetembe.