Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

19 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2014. június 11., 09:56

Ez egy életforma Ez egy életforma

Fátyol Hermina cigány származású magyar színésznő, aki most Kairóban él. Fekete leves című filmjéát most játszzák a magyar mozik. A kaotikus forgatásról és rasszimusról is beszélgettünk vele.

2014. május 30., 18:13

Minden vetítésen nem lehet bombariadó Minden vetítésen nem lehet bombariadó

A kokszos Fekete leves díszbemutatója minden plázában elmaradt: az alkotók szerint elképzelhető, hogy bizonyos köröknek szúrja a szemét a film.
Kokainbáró akarok lenni

Kokainbáró akarok lenni

2013.04.13. 08:55 Módosítva: 2014-10-17 12:11:07
916
Harminc múltál, és úgy érzed, vége az életnek? Alapítsd meg életed első zenekarát! A Nyócker rendezői, Cseh Tamás fia és még öt hippi az ország legjobb sámán-punk bandájában. Stenk.

2012. december 7., 00:57

Tarantino egy követ fúj Tarr Bélával

A visszavonulást fontolgatja miatta, mert utálja a digitális mozgóképet, ami egy álfilmként használt csökevény. Már a digitális változatok is elévülnek.

2007. augusztus 31., 19:19

Csak egy tudósítónkat verték meg a vikingek - werkblog

Miután a Nyóckert jegyző Gauder Áron egy hátizsákkal és egy túlélőkéssel bejárta Izlandot, most az egész stábbal tért vissza, hogy következő rajzfilmükhöz, a vikinges Egillhez szerezzen értékes tapasztalatokat.