Villő
15 °C
29 °C

Keresés

40 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2008. szeptember 5., 19:18

Az igazi ötkarika Az igazi ötkarika

A pekingiek nagy részét nem hozta lázba az olimpia, ők minden hajnalban összegyűlnek a parkokban, és saját játékaikat játsszák.

2008. augusztus 26., 13:39

Visszatért az olimpiai csapat Visszatért az olimpiai csapat

Csakazért is hajrá Magyaroszág, hajrá magyarok felkiáltással köszöntötte Schmitt Pál a hazaérkező magyar olimpiai csapatot.

2008. augusztus 24., 09:48

A második arany A második arany

A Pekingben drukkoló magyarok hangulatát helyrepofozta a Janics-Kovács páros, de Schmitt Pállal elégedetlenek, mert rossz jegyüzér.

2008. augusztus 22., 17:05

Lenyomtuk a kínai árakat Lenyomtuk a kínai árakat

Alkudozott már az Ecseri piacon? És a Közel-Keleten? Ez mind semmi Kínához képest. De a rokonnak ajándék kell.

2008. augusztus 21., 04:25

A sikátorok igazsága A sikátorok igazsága

Színes, magyarul beszélő, kínai film, 4 perc, 2008 Így él és lakik jól a munkásosztály, meg a középosztály Pekingben. Meg a fiatalok, meg én is

2008. augusztus 18., 01:20

Frí Tibi lenyomja Kínát Frí Tibi lenyomja Kínát

Szürreális karaoke-összecsapás Peking egyik legmélyebb bugyrában. David Lynch nézi, és sírva retteg.

2008. augusztus 15., 09:09

Bicikliverseny a Kínai Nagy Falon Bicikliverseny a Kínai Nagy Falon

Pekingben harmincezer forintért tévénézős mobiltelefont adnak, hogy ne fájjon a személyes mozgás szabadságának hiánya. Ha Kína rázárja a Nagy Falat Bodrogi Gyulára, ott toroljuk meg, ahol a legjobban fáj: letekerjük őket hazai pályán. Felvételeink megtekintése után a 中国共产党 úgy döntött, hogy az ország a motorizációba menekül.

2008. augusztus 13., 00:34

Foszlottra szurkolt hangszálak Foszlottra szurkolt hangszálak

Tudnék-e még valaha beszélni, ha bejutottam volna a Magyar-Spanyol vízilabdára? Ha önt is jobban érdekli a nézőtéri gyehenna, mint a zacsik rángatása a víz alatt, ez a videó önnek szól.

2008. augusztus 12., 19:11

Olimpiai mértékű lerészegedés Olimpiai mértékű lerészegedés

Pekingben az ember szabadságfokát a szeme metszése szabja meg, mesélik a magyar sportturisták, akik szét vannak ültetve, balhé ellen. Érthető, ha a bejárathoz vezető út egy laposüveg rizspálinkával kezdődik.

2008. augusztus 11., 10:24

Állva szurkolni tilos! Állva szurkolni tilos!

Kínában tényleg öröm üzletelni. 7000 forint egy vízilabdajegy ára, és persze épp ólálkodik olyan néző a stadion körül, akinek el kell adnia a magáét, egyéb elfoglaltsága miatt. A Sport Géza fennállása óta első ízben valóban bejutunk egy meccsre. De nem nyerünk.

2008. augusztus 10., 11:40

Belsőséges hangulat Pekingben Belsőséges hangulat Pekingben

Gazdag arcszőrzetű tudósítónk szószos belsőséget fogyaszt. A pekingiek továbbra is rettentő kedvesek, megosztják vele ételüket, sajnos gasztronómiai tudásuk fennakad a nyelvi akadályon. A jó ebédhez Beijing John Frusciantéja vonít.

2008. augusztus 9., 16:24

Mennyei égiháború a Tienanmen téren Mennyei égiháború a Tienanmen téren

...és a tömegek ismét az utcákra vonultak, de ezúttal az olimpiai megnyitó és a buli kedvéért. Stábunk együtt örült a boldog és büszke pekingiekkel.

2008. augusztus 8., 17:38

Már a saját mellszőrünk is Pekingben van Már a saját mellszőrünk is Pekingben van

Kiküldött tudósítóink rövid lapszemle után eltévednek a mások által büdösnek mondott nagyvárosban, hogy percekkel később gombócozás közben, meztelen felsőtesttel, óbégató kínaiak között bukkanjanak fel újra.

2008. augusztus 7., 21:44

Amikor repülni túl lassú Amikor repülni túl lassú

Radasics Vilmos BMX-crossban versenyez Pekingben. Igyekszik gyorsan zuhanni, hogy a levegőben ne lassuljon túl sokat, nem ijed meg a lökdösődéstől, de az edzőjét felsőbb utasításra nem viheti magával.

2008. augusztus 7., 11:09

Rosszkedvű lányokkal nem sokra mész Rosszkedvű lányokkal nem sokra mész

Cseh László és Gyurta Dániel mellett Kovács Emese lehet érmes a pekingi úszóversenyekben. Kovács még éretlen, de ebben van az ereje is. Tanulni indul, de mivel félelmetesek a képességei, világcsúcs közelébe érhet. Fehérvári Balázs örül, hogy van egójuk a lányoknak, tudja, nemcsak verbálisan erősek.

2008. augusztus 7., 00:00

Kammerer Zoltán zászlóvivő nem babonás Kammerer Zoltán zászlóvivő nem babonás

A magyar kajak-kenu válogatott volt az elmúlt három olimpián a legeredményesebb. Nehézségeik ellenére most is összejöhet három vagy négy aranyérem is. Vajda Attila ötszázon már majdnem olyan jó, mint ezren, ő lehet a kenukirály.

2008. augusztus 5., 12:12

Magyar maffia kardvívásban az olimpián Magyar maffia kardvívásban az olimpián

Két magyar olimpiai bajnok - Szabó Bence és Bujdosó Imre - is örülhet Pekingben, ha tanítványai nyernek, de nem a magyar, hanem a venezuelai és a német himnuszt kell hallgatniuk.

2008. július 31., 13:23

De hát mindjárt meghal, ne űzd tovább De hát mindjárt meghal, ne űzd tovább

A magyar szabadfogású birkózók huszonnyolc éve nyertek olimpiai érmet utoljára, most nagyon készülnek, bár csak hárman mehetnek Pekingbe. Gulyás István kapitány szeretné, ha az elvégzett munka nem veszne kárba, de a sorsolástól sok minden függ.

2008. július 29., 10:45

A bokszolókat durván megpróbálta az élet A bokszolókat durván megpróbálta az élet

Már az olimpiai részvétellel csatát nyertek a magyar ökölvívó-válogatott keményen dolgozó tagjai. Jó sorsolással bármelyikük érmes lehet Pekingben, az athéni nulla ponthoz képest szinte biztosan jobbak leszünk. A szövetségi kapitány a legkisebbtől, Bedák Páltól várja a legtöbbet.

2008. július 17., 16:41

Gyenesei Leila nyeregben van Gyenesei Leila nyeregben van

Triatlonnal kezdte, sífutó volt a téli olimpián, Pekingben akár pontszerzője is lehet az öttusaversenyeknek Gyenesei Leila, aki balerina akart lenni.