Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C

Keresés

41 találat az Indexről, és a környékéről.

2018. február 19., 07:55

Megbírkózik a légtisztító a téli Budapest levegőjével? Megbírkózik a légtisztító a téli Budapest levegőjével?

Egy olyan, forgalmas helyen lévő első emelet lakásban mértük a levegő minőségét, ahová nemsokára egy újszülött is beköltözik. Azt is leteszteltük, hogy milyen hatékonysággal tisztítja a levegőt egy erre való háztartási berendezés.

2017. november 28., 06:37

Ön hogyan boldogulna? Vasalás profin Ön hogyan boldogulna? Vasalás profin

Egy ősrégi vasalót, egy hagyományos gőzölőst és egy korszerű gőzállomást nyomtunk az Operaház szabómesterének kezébe, és megkértük, tesztelje őket.Vajon mennyi idő alatt boldogul a férfiingekkel?

2017. június 30., 10:58

A tökéletes otthoni kávé titkai A tökéletes otthoni kávé titkai

Barista segítségével mutatjuk meg, hogy hogyan készül az igazán jó otthoni kávé. A végeredmény az alapanyagon, kávéfőző eszközünkön és rajtunk is múlik.

2011. október 17., 19:33

Megsüti a rákot a Philips

Benne voltak a cd, a dvd és a bluray megalkotásában, de ebben a piacban már nincs pénz. Inkább a jövő orvosi eszközein dolgoznak.

2011. szeptember 3., 19:59

Érezhetően felgyorsultak az okostévék

A gyártók azt szeretnék, hogy a pc helyett a tv legyen az otthoni online szórakozás központja. Sikerük azon múlik, hogy olyan gyorsak és nyitottak lesznek-e, mint amilyen a számítógép.

2008. április 14., 10:22

Csökkent a Philips az első negyedévi eredménye

A holland Philips - a legnagyobb európai fogyasztói elektronikai gyártó és a világ legnagyobb fényforrásgyártója - hétfőn a vártnál nagyobb első negyedévi adózott eredménycsökkenésről számolt be elsősorban amiatt, mert mérséklődött televíziós készülékeinek az eladása.