2023. szeptember 26., 00:02 A sokszínű hallgatói közösség tükre a Pécsi Tudományegyetem legújabb nemzetközi szakácskönyve
2022. december 8., 12:16 Dívány Ételek Alexandre Dumas receptkönyvéből, melyre büszkébb volt regényeinél A nagy ínyenc mesemondó, Alexandre Dumas kedvenc fogásai közül válogattunk receptkönyve alapján.
Náray Tamás: Meg kell becsülni, ami jó, mert semmit nem lehet természetesnek tekinteni - kaf - 2022.06.11. 15:49 Módosítva: 2022-06-16 09:04:48 Náray Tamás író, festőművész és divattervező ismét hazalátogatott Spanyolországból legújabb receptkönyvének bemutatójára.
2020. november 10., 08:00 Velvet Pokorny Lia: „Nem jó csak úgy lenni, mint a gomba” Interjú a színésznővel, aki kapcsolódó ember, és aki szerint itt az idő áthelyezni magunkat a valóságos térbe.
2019. december 6., 12:37 Femina Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények - Mit rejt e sokat ígérő cím a közel-keleti receptgyűjtemények között? (x) A Mazel Tov könyv igazi kuriózumként debütált 2018 decemberén a közel-keleti konyhát felölelő receptgyűjtemények hazai palettáján.