7 találat az Indexről, és a környékéről.
A Gourmet-n Nyáry Krisztián és Segal Viktor beszélget irodalomról és kulináriáról.
Ismert szakácsok árulták el, mitől lesz jobb az ebéd vagy a vacsora.
Nemsokára sokkal részletesebben rá kell írni a címkékre az élelmiszerek összetételét és származási helyét. Segal sztárséf örül ennek.
A rangos nemzetközi Gourmand World Cookbook Award díjazottjai között találjuk Segal Viktort, akinek Színek és ízek című könyvét a kelet-európai szakácskönyvek kategóriában a második legjobbnak találták.
Az idei bál nagy újdonsága az újragondolt, színvonalas étkeztetés, az italok között viszont még mindig van édes pezsgő.
Idén is meghívásos pályázatot írtak ki az operabáli menü elkészítésére és felszolgálására, a győztes az Aréna Catering – íme Segal Viktor séf menüje a bálozóknak.
A volt szocialista blokkból csak prágai éttermek kaptak. Szlovákia és Románia be se került a kalauzba.