Keresés

19 találat az Indexről, és a környékéről.

2010. november 11., 07:50

Nem akarok az új Coelho lenni - interjú Salinger Richárddal

Miközben szeretnék bestseller szerző maradni, egyáltalán nem célom, hogy a következő generáció nagy guruja legyek. Az Omyno - A visszatérés képlete című regény írójával beszélgettünk a könyv megszületésének kissé misztikus körülményeiről, és hogy miben segíthet bárkinek az ősi kód.

2009. december 12., 14:04

Müller Péter - Lelki napfürdő télire

A karácsonyra irányított ezo-torpedók közé már betöltötték Müller Péter legújabb bestsellerét is, amelyik aha-élményt idézhet elő még az önigazolást kereső háziasszonyoknál is. Az Év Tanítói sorozatunkban bemutatjuk a minden télen optimista írót.

2009. november 26., 16:09

Titkos módszerrel gyógyít a rejtélyes orvos

Volt, aki a kerekesszékből állt fel, volt, aki az epilepsziából gyógyult dr. Eric Pearl páciensei közül – az úgynevezett spirituális kommunikáción alapuló gyógyítás mestere Magyarországon tartott előadást, ahol meggyógyított egy nőt, és élménybeszámolóit hallva az X-akták írói is transzba estek volna.

2009. november 12., 11:04

Steiner Kristóf először meztelen

Most először csináltam olyat, amiben semmiféle manír és extra csavar nincs, ez tényleg én vagyok, meztelennek érzem magam – mondta Steiner Kristóf első könyvének a bemutatóján, ahol a családi szappanoperájáról, élete fiúiról és a spirituális utazásairól beszélgettünk.

2009. augusztus 17., 13:07

Érzékeny, álmodozó Halak

Az igazi halak álmodozó, szereti a határtalanságot, spirituális és karitatív - de szétszórt, és alkalmatlan vezető szerepre.

2008. január 4., 19:45

Bódi Sylvire ragadnak a tárgyak

A playmate-hez nem csak a pasik vonzódnak: már kiskorában felfedezte, hogy látja mások auráját, és a homlokára ragadnak a tárgyak – tudtuk meg az Aktívból.