Ivó, Milán
9 °C
17 °C

Keresés

17 találat az Indexről, és 9 a környékéről.

2014. március 19., 11:48

Nyomtatvány Nyomtatvány

Nem is készült még rajz a fotótörvényről, pedig már mióta hülyeség.

2014. január 15., 14:51

A szegényeket támogatom, a gazdagok basszák meg! A szegényeket támogatom, a gazdagok basszák meg!

Kidobásra ítélt, ám emberi fogyasztásra még alkalmas zöldségekből főznek a Food not Bombs vegetáriánus punkjai. A működéshez szükséges segélykoncerten pogoztunk a rászorulókért.

2013. december 6., 07:41

A magyarok negyede nélkülöz

Romlott a helyzet az utóbbi években. Nem eszünk húst, nem nyaralunk, nincs tévénk, mosógépünk. A svédek szinte azt sem tudják, milyen ez.

2013. október 25., 07:47

Nem létezik

Angela wartet, de mi ilyet nem is tárolhatunk.

2008. október 1., 08:37

Messze van, mint Csenyéte Budaörstől Messze van, mint Csenyéte Budaörstől

Majdnem négyszer annyi pénzből élhetnek a leggazdagabb magyar település lakói, mint a legszegényebbé egy, a napokban megjelent felmérés szerint. Budaörsön a munkanélküliek, Abaújban, a csereháti dombok között lévő Csenyétén és Szakácsiban a dolgozók aránya 1-2 százalékos. A legszegényebb magyar falut az uzsora és a munkanélküliség köti gúzsba, míg a leggazdagabban arra panaszkodnak, hogy a város már-már élhetetlen. Lakosainak száma mégis egy csenyétényivel nő évente.

2008. október 1., 07:47

Messze van, mint Csenyéte Budaörstől

Zsákfalvak, ahonnan egy út sem vezet kifelé: a Cserehátban segélyekből él a két legszegényebb magyar település szinte minden lakója. Falvak, ahol még kocsma sincs, és a leggazdagabb város, ahol minden húsz lakóra jut egy cég.