Legfrissebb

Keresés

42 találat az Indexről, és a környékéről.

2011. március 12., 21:04

Újabb riasztás! Tápszert hív vissza a MILUPA!

A tápszerbe túlságosan sok vitamin- és ásványianyag-mennyiség került a Milupa terméket forgalmazó Numil Kft. közleménye szerint. Én speciel egy hónapja agyalok azon, mi lehet a pici emésztésével. Ma kiderült.

2010. május 12., 15:40

A cumisüveg a felelős az elhízásért?

A tápszer nem önmagában a felelős azért, hogy az azzal etetett kisbabák később nagyobb arányban híznak el, mint az anyatejes babák: legújabb kutatások szerint az ok a cumisüveges táplálásban keresendő.

2009. december 12., 10:39

Amikor könnyek folynak anyatej helyett

Kata a császármetszése utáni kálváriájáról ír, amelyből megtudhatjuk, nem mindenkinek megy simán a szoptatás és az sem tragédia, ha végül tápszeres pótlásra van szükség.

2009. szeptember 23., 19:11

Három évet kaphat az anyatejhamisító nő

Vádemelési javaslattal lezárta a hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a nyomozást annak a nőnek az ügyében, aki tehéntejjel és tápszerrel kevert anyatejet adott el valódiként egy másik anyukának.

2008. március 6., 12:15

Feleslegesen tápszerezett babák

Mostanában sorra dőlnek ki a szingli barátnőim: házasság, gyerek gyors ütemben követik egymást, hozzuk a Ratkó-korszak második, sőt harmadik hupliját a születésekben.

2007. november 5., 16:52

Fellázadtak a tápszergyártók

A Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetsége (Magyosz) tápszerszekciója hétfőn levélben fordult Horváth Ágnes egészségügyi miniszterhez, a parlamenti pártok frakcióvezetőihez, valamint Kökény Mihályhoz, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának elnökéhez a gyógyszer-gazdaságossági törvény tervezett módosítása miatt.