Bernát, Felícia
EUR 384,19 Ft
USD 363,14 Ft
7 °C
31 °C

Keresés

40 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2015. január 13., 16:08

Manti Te'o barátnője megint gáncsolt, Tebow csak kínos volt

Rendkívül szomorúak vagyunk, hogy vége lett az idei college-szezonnak (a legrosszabb hír pedig az, hogy 235 napot kell várnunk a következő első alapszakasz-mérkőzésére), ugyanakkor a döntőn a pályán és azon kívül is lezajlott néhány röhejes jelenet.

2014. május 9., 06:13

Clevelandben kötött ki Johnny Manziel

A 2014-es NFL-draft legnagyobb kérdése minden bizonnyal az volt, hogy az egyetemi futball történetének egyik legellentmondásosabb, és az utóbbi évek legnépszerűbb játékosa, a 2012-es Heisman-győztes Johnny "Football" Manzielben vajon melyik csapat bízik annyira, hogy a legértékesebb focistákat tömörítő első draftkörben elvigye. A papírforma jött be: Manzielt az az évek óta szerencsétlenkedő, az idei draft első körében két lehetőséget is birtokló Cleveland Browns választotta ki végül, akikhez egyébként is a legtöbben jósolták a fiatal irányítót. Azért ennyire nem ment simán a dolog, mert a Browns először a Buffalo Billsszel cserélt helyet, és az első választásával nem kis meglepetésre nem Johnny Footballt, hanem Justin Gilbert cornerbacket szólították.

2013. szeptember 5., 23:39

Az amerikai álom ideje lejárt

Bukott hőssel, évtizedes botrány után, és idén is sok Super Bowl-esélyessel indul péntek hajnalban az NFL-szezon. Egy magyar származású rúgó is ott lesz az elitben.

2013. július 15., 12:59

Szabadítsátok ki Aaron Hernandezt

Free Hernandez, vagyis szabadságot Hernandeznek feliratú sapkában partizott az NFL egyik center-ikerpárja, Maurkice és Mike Pouncey.

2013. július 6., 21:02

Tömegek szabadulnának a Hernandez-mezektől

Aaron Hernandeznek, a gyilkossággal vádolt tight endnek nem elég megalázó, hogy jómaga a sitten van, és óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon, csapata, a New England Patriots pedig az ügy kipattanása után úgy vágta ki azonnyomban, mint a taknyot, a bostoniak most mintha az emlékezetükből is ki akarnák törölni azt, hogy Tim Tebow egykori csapattársa náluk játszott. A Patriots-vezetőség ugyanis csereakciót hirdetett meg erre a hétvégére: aki a botrány után teljesen vállalhatatlannak tartja a játékost, és beszolgáltatja a Hernandez nevével és számával díszített Pats-mezt, az kap helyette egy vadiúj cseredarabot, mégpedig Rob Gronkowski, Tom Brady vagy Vince Wilfork nevével és számával ellátva. A Patriots szóvivője, Stacey James természetesen megmagyarázta ezt az akciót is.

2013. június 11., 13:40

Tebow nálunk? Te jóisten!

Őrjöng a bostoni sajtó, miután a New England Patriots leigazolta a hetek óta csapat nélkül tengődő Tim Tebow-t, sokan twitteren értetlenkednek Bill Belichick-edző döntésén.  A Boston Herald szerkesztősége valószínűleg visszhangzott a vonításoktól, amikor megtudták, mi történt: a vallásos NFL-sztárt a címlapon "Good God!", azaz te jóisten, felirattal köszöntötték, hozzátéve szarkasztikusan, hogy most a New England-iek is megkapják a maguk Tebow Time-ját.  A lap nem kíméli a játékost és vezetőedzőjét sem, azt írják, hogy "Belichick igazolt egy olyan nemkívánatos "quarterbacket", aki egy olyan szörnyen rossz csapatban, mint a Jets, is alig játszott".

2013. június 11., 08:47

Tim Tebow a Patriotsban kötött ki

Az ESPN információi szerint a New England Patriots szerződteti Tim Tebow-t, így a draft óta csapatot kereső vallásos sztár megpróbáltatásai egy időre véget értek.

2013. május 14., 14:54

Goodell vallomást tett Tebow-nak


A hetek óta csapat nélküli Tim Tebow ügyében már Roger Goodell, NFL-komisszár is megszólalt, az NFL.com-nak adott interjúban beszélt a Jetstől kirúgott vallásos irányítóról.  „Tim egy nagyszerű fiatalember.

2013. május 4., 14:18

Tebow nem kell Kanadában sem

A New York Jets frissen lapátra tett, vallásosságáról elhíresült irányítója, Tim Tebow hányattatásai miatt lassan az NFL Jóbja lehet, akivel nincs igazából semmi baj, nem ront bele mások hátsójába, mint Mark Sanchez, nem arcoskodik, mint Geno Smith, szűzies életet él, szépen beszél a fodrásza is és mégis...

2013. április 29., 15:35

A mennyből zuhant nagyot Tim Tebow

A New York Jets Geno Smith draftolása után máris egy fővel csökkentette az eddig hatra rúgó irányítólétszámot: az NFL hivatalos honlapja szerint ugyanis ma lapátra tették Tim Tebow-t, ezzel pedig világossá tették egyrészt azt, hogy továbbra is bíznak Buttfumble Sanchezben – kérdés: meddig? –, másrészt, hogy a jövőt egyértelműen a 2013-as draft pénteki, második körében draftolt Geno Smith vezetésével képzelik el. A hírek szerint egyébként Tebow-t igen goromba módon küldték el: a hétfő reggeli edzésre leslattyogó játékosnak a helyszínen mondták meg, hogy haza lehet mennie, Rex Ryan pedig Tebow elbocsátása kapcsán az NFL idei legnagyobb bullshit-nyilatkozatával állt elő, amiben nagyjából annyi volt, hogy Tim egy igazi egyéniség, aki szétdolgozta a seggét is a Jets edzésein, a dolgok mégsem úgy alakultak, ahogy ők várták.  Az unortodox játékosoktól eleve ódzkodó NFL-ben eleve nem jósoltak nagy karriert a Florida Gators csapatával kétszeres BCS National Championship-győzelemig jutó Tebow-nak, aki 2007-ben még a legjobb egyetemi futballistának járó rangos díjat, a Heismant is begyűjtötte.

2013. április 27., 13:03

6 quarterback a Jetsnél, indulhat a komédia

Geno Smith péntek éjszakai draftolásával újabb irányító érkezett az ősszel teljesen széthullott New York Jetshez,  Összesen hat quarterback van a keretben, hármat tuti kivágnak, mozgalmas lesz a felkészülés.  Smith persze lefutotta a kötelező köröket, elmondta, hogy a Jets a következő szezonban a rájátszásba fog jutni.

2013. március 6., 15:02

Még nem feszítik keresztre Tebow-t

Szegény Tim Tebow-t többször emlegették viccek, mint a pályán mutatott teljesítménye kapcsán az előző idényben, de a New York Jets igazgatója szerint ez változhat.

2013. január 13., 16:33

Tebow bátyja ujjongott, miután Manningék kiestek

A Denver Broncos tegnap esti hosszabbításos veresége után borítékolhatóan az összes denveri lakos telesírta a kispárnáját, egyvalakit kivéve, aki nem más, mint Peter Tebow, Tim Tebow bátyja.

2012. december 24., 17:16

Tebow nem hajlandó játszani

A Yardbarker információi szerint Tim Tebow annyira felhúzta magát, hogy Rex Ryan az egész évben vállalhatatlanul játszó Mark Sanchez helyett nem őt, hanem a másodéves Greg McElroyt állította be kezdőnek a hétvégén, hogy sztrájkba lépett, és közölte az edzővel: a továbbiakban nem hajlandó a wildcat-formációban sem játszani.

2012. december 20., 08:44

Szabadulna a Jets Sancheztől

A New York Daily News egyik munkatársának bennfentes információja szerint a New York Jetsnek annyira tele van a hócipője a katasztrofális szezont produkáló Mark "Buttfumble" Sanchez idei munkásságából, hogy a szezon után legszívesebben kivágnák a csapatból, mint a taknyot, még akkor is, ha ebben az esetben 17 millió dollárt kell fizetniük az irányítónak.

2012. december 19., 09:08

A galamb, ami többet volt pályán, mint Tim Tebow

A vasárnapi Oakland Raiders-Kansas City Chiefs-meccs nem az izgalmas játék miatt vonul be minden bizonnyal az NFL-történelembe (a hazai pályán játszó Raiders 15-0-ra verte Faragó "SportTV" Ricsi kedvenc csapatát), hanem amiatt a galamb miatt, ami meccs közben tévedt a pályára, és aztán jó sokáig nem is volt hajlandó elmenni onnan, ehelyett békésen sétálgatott a játékosok közt, és zen-buddhista nyugalommal csipegetett. Azon láthatólag kicsit megsértődött, hogy Mike Brisiel, a Raiders egyik guardja lábbal toszogatta arrébb, amikor már nagyon útban volt, (a videón 3:40 körül látható), ezek után egy play erejéig behúzódott a Chiefs védőfala mögé, majd később a Raiders-fal mögül figyelte meg közvetlen közelről, hogy hogyan is rúg mezőnygólt Sebastian Janikowski.

2012. november 23., 11:12

Csapattársa seggéről pattant le a Jets-irányító

Mark Sanchez a Darwin-díjra hajt. Máshogy legalábbis nem tudjuk megmagyarázni a New York Jets egyes számú irányítójának szerencsétlenkedését, különös tekintettel a Hálaadás-napi Jets-Patriots meccsen elővezetett mutatványára.

2012. október 21., 10:25

Tebow, a mindenes

A New England Patriots lesz a New York Jets vasárnap esti ellenfele, ahol Tim Tebow újabb szerepkörben is bemutatkozhat.

2012. október 2., 12:38

Tebow nem akar beszélni róla

Siralmas produkciót nyújtott vasárnap este a New York Jets támadószekciója a San Francisco 49ers ellen, a csapat 34-0-ra kapott ki otthon.

2012. augusztus 10., 17:21

Lolo Jones Tim Tebow-ra izgul

Az olimpia Balotellije, Lolo Jones, azután, hogy pityergett egyet élő műsorban az őt ért támadások miatt és negyedik helyen végzett a női 100 méteres gátfutás döntőjében, már a jövőbe tekint.

2012. augusztus 10., 08:10

Így mutatkozott be Griffin III

Jól sikerült a másodikként draftolt fiatal irányító, Robert Griffin III bemutatkozása új csapatában, a Washington Redskins az ő touchdown-passzával verte meg a Buffalo Billst. A 7-6-os végeredményt hozó felkészülési találkozón a 70 yardig jutó Griffin hat passzából négy célba talált, akadt köztük szép megmozdulás is.

2012. július 11., 13:44

Tim Tebow szépen beszélő fodrászt kért

Rég írtunk már a New York Jets izmos irányítójáról, Tim 'Szentfazék' Tebow-ról, úgyhogy csak nektek, csak ma egy egészen rövid hír az úrral kapcsolatban.

2012. május 24., 09:36

Tebowingolni is lehet a Madden 2013-ban

Az Electronic Arts ügyes marketingesei és játékfejlesztői sem tudtak elsiklani az újdonsült Jets-quarterback Tim Tebow emblematikus múlt évén, ezen belül pedig a mémmé váló, jellegzetes Tebow-térdepléseken, vagyis a tebowingon.

2012. május 17., 14:35

Jézusos pólók miatt perel Tebow

Tim Tebow nem szereti a jelek szerint, ha hite miatt gúnyolják, ezért pert indít a cég ellen, ami a New York Jets logóra hajazó MY Jesus feliratú pólókat forgalmazza - írja a TMZ. A Jets új irányítójának ügyvédei még a múlt hónapban küldtek felszólítást a cégnek, hagyjanak fel a pólók árusításával, ugyanis a termékek azt a látszatot keltik, hogy a focista is hozzájárult ezek terjesztéséhez. A Cubby Tees az ügyre reagálva honlapján közölte, nem szándékoznak visszavonni a pólókat, mivel az értékesítésnek semmi köze nincs Tim Tebow-hoz, ugyanakkor nem tagadják, hogy a Broncos korábbi quarterbackjének személye szolgáltatta a poén alapját.

2012. május 16., 16:57

Namath szerint Sanchez jobb Tebow-nál

 Joe Namath, aki a New York Jets egyetlen Super Bowl győzelmének kulcsfigurája volt 1969-ben, Mark Sanchezt favorizálja szeretett csapata irányítói közül.