Keresés

117 találat az Indexről, és a környékéről.

Sorra épülnek a luxuslakóparkok, a XII. kerület vezetése pedig nem tehet mást, kedvez nekik

Sorra épülnek a luxuslakóparkok, a XII. kerület vezetése pedig nem tehet mást, kedvez nekik

2023.09.17. 14:18 Módosítva: 2023-09-20 10:38:37
A fővárosi kerületben is a milliárdos befektetők járnak jól.

2022 július 13., 00:04

Bár megette őket a rozsda, nem érdemes alábecsülni őket Bár megette őket a rozsda, nem érdemes alábecsülni őket

Az egykor virágzó, majd sorsára hagyott, pusztulásnak indult ipari területek a 21. század városfejlesztői számára ideális terep, hogy kiéljék kreativitásukat. Mi történik a rozsdaövetetekkel Dániában, Tajvanon vagy az USA-ban? Cikkünkből kiderül.

2014 február 24., 11:08

Dohányboltreklám mobil plakáton? Ez máshol is pofátlan dolog lenne, nemhogy egy polgármesteri hivatal előtt


Persze elhiszem, hogy a törvény betűje szerint semmi kivetni való nincs ebben, de nekem akkor is bántja a szemem.   Először is baromira zavar, hogy miközben tilos dohányt reklámozni, dohányboltot simán lehet (miközben ugye az egész trafikozásnak az lenne a lényege papíron, hogy visszaszorítsuk ezt a káros szenvedélyt). Másodszor baromira zavar, hogy miközben nem szennyezhetjük tele a várost óriásplakátokkal, ha szerelünk rá négy kereket már mehet is a dolog.

2013 október 21., 09:21

Ti mit szóltok a Budai vár fokára kerülő négyméteres Mária-szoborhoz?

Ahhoz képest, hogy jókora szoborról van szó, teljesen elkerülte a figyelmemet a tavaszi nagy bejelentéshullám, szóval csak akkor szembesültem a hírrel, amikor Sadia átküldte a projekthonlap linkjét. Hogy hogyan áll az építése nem tudom, de képek tanulsága szerint javában zajlik a terep rendezése, felteszem a Várbazárral együtt adják majd át.

2013 április 24., 10:55

A nap képei: a hármas metró színei. Te megismered melyik szín melyik megállóhoz tartozik?

A Hype and Hyper csoportról már esett szó itt a blogon (mégpedig, amikor néhány vonallal lerajzolták Budapest ikonikus épületeit). Most a hármas metró állomásait vették elő és elhatározták, hogy elkészítik az M3 című sorozatot, mely a 20 állomásra legjellemzőbb színeket mutatja be Kőbánya-Kispest végállomástól egészen Újpest-központig. Az első darab fönt látható, az egész "tartalomjegyzéke" meg alant.