Keresés

18 találat az Indexről, és a környékéről.

2010. június 18., 10:42

Saját sírját ássa a Microsoft

Megjelent az ingyenes online Office, ami úgy néz ki, mint a fizetős offline, és nagyjából azt tudja, amit a Google Docs tud négy éve.

2008. január 9., 07:01

Más szemében a szálkát

Ismerik azt a képmutató típust, amelyik rászól az emberre, hogy ne túrja az orrát, de amint befordul a sarkon, már el is merül a saját nyílásaiban, és óriási gyurmákat kapar ki onnan? Na, ezeknél az alakoknál egy árnyalattal sem jobb a Word.

2007. november 30., 06:43

Semmi sem jó a Wordnek

Egyáltalán nem gondoljuk, hogy a Word helyesírás-ellenőrzőjét meg kell aláznunk, mert egyrészt megteszi az helyettünk, másrészt elég nagy meló az összes létező szót lejegyezni, ráadásul a hibák többségét még azelőtt kijavítják, hogy bejegyzés születne róluk, de ez a mostani olyan kedves, olyan szívet melengetően bájos, hogy kénytelenek vagyunk megemlékezni róla.

2007. augusztus 27., 07:00

Törölné a Word a dokumentumot

Hát persze, cseszed, a legjobb megoldás, miért ne formattáljam le rögtön az egész merevlemezt, vagy még jobbat mondok, kivágom a gépet az ablakon, egyenesen bele egy működő vulkán fröcsögő gyomrába! Még szerencse, hogy olvasónk nem fagyott le az üzenettől, és eszébe jutott egy alternatív megoldás, hogy tudniillik kettészedte a szöveget, és úgy mentette el.

2007. május 6., 09:02

Egye meg a szoftver

Korábban megígértük magunknak, hogy csak egyszer megyünk neki a Wordnek a helyesírás-ellenőrzője miatt, de ezt nem hagyhattuk szó nélkül.

2007. április 21., 20:41

A Word hülyébb, mint egy halott állat

Én elhiszem, hogy Simonyi Károly jó szakember, remek hazafi, az ország második űrhajósa, és hogy gyerekkorában szerette az állatokat, de hogyan lehetséges az, hogy gyermeke, a Word, annyira buta, mint egy halva született spániel? Mert hiába rakom újra és újra ugyanabba a magyar nyelvű dokumentumba az újabb szövegrészleteket, hiába állítottam be már Greta Garbo fénykora előtt az alapértelmezett nyelvet magyarra, mindig angol szövegnek látja a szavakat, ennek megfelelően alá is húzza mindet.