Keresés

46 találat az Indexről, és a környékéről.

2016. augusztus 9., 08:51

Székesfővárosi kutyaszéklethelyzet Székesfővárosi kutyaszéklethelyzet

Bírságolás nem jellemző, az önkormányzatok inkább nevelnek, infrastruktúrát fejlesztenek. Az ürülékzacskókat is lopják az emberek.

2014. július 18., 08:00

Az Újpesti kocsiszín Angyalföldön és az Angyalföld kocsiszín Újpesten...

A Kispesti Textilgyár egy korabeli képeslapon (forrás: Wikipédia)
Amikor a múltkori posztban írtam Rákospalota-Újpest vasútállomás hovatartozásáról, azt hittem, valami nagy érdekességet mutatok nektek, de amiket küldtetek kommentben és levélben, azok messze felülmúlták az én sztorimat (csak zárójelben jegyzem meg, hogy azóta bebizonyosodott a gyanúm, miszerint a fenti vasútállomás egy időben biztosan Újpesthez tartozott - pl.

2012. augusztus 9., 12:18

Kézdivásárhely forradalmasítja a Facebookot. Olyan oldalt készítettek, amilyen másnak nincs (Frissítve!)

Úgy gondoltuk néhány ismerősömmel, hogy városunknak és a környéknek rengeteg manapság nem megfelelően kezelt értéke van, és meg szerettük volna találni, hogyan lehet akár a helyi lakosok felé, akár majdani turisták felé megfelelően tálalni ezeket. A projekt kivitelezésének első fázisában néhány helytörténeti művet felhasználva állítottunk össze egy (még mindig folyamatosan bővülő) idővonalat a projekt Facebook profilján.

2011. június 9., 08:36

Felszedték a parkolásgátló akadályokat a Határ útnál. Vajon mire készülnek? - frissítve a megoldással

Lehet, hogy nekiállnak kezdeni valamit a környékkel? Esetleg a Neo Centerrel? Vagy van valami más tipp? A hivatalos válasz érkeztéig várom a helyes megfejtést, mert nekem egyelőre gőzöm sincs róla.   Sziasztok! A Határ úti metrómegállónál lévő parkolási helyzet már korábban is megért volna egy posztot, most azonban érdekesebbé válhat a dolog.    Aki nem ismerné a helyet: egy-két éve az addigi hatalmas, ingyenes, jól használható parkoló tulajdonosa körbekerítette a területet, és napi-havi díjakat szed a parkolásért (a rendszámok felírását - korántsem nagyvárosi módon - egy olyan bácsi végzi, aki a betűket is alig tudja megjegyezni, hát még a számokat!).

2008. október 8., 14:51

Linkek az új Krisztina Palace-tól a szépre falfirkált házig