Mégsem robban a transzferbomba, csúnyán átverték a sztárcsapat szurkolóit

2024.10.22. 13:44
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus arról tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy hétfőn feltörték az egyik fiókját a közösségi médiában. A bejelentésre azután került sor, hogy a szurkolókat meglepte a kamuközlemény, miszerint a Real Madrid török tinisztárja, Arda Güler átigazol az olasz klubhoz.

A Juve angol nyelvű fiókjának követői az X nevű közösségimédia-platformon nagyokat pislogtak, amikor a madridi középpályásról, Gülerről egy reptéren készült fotót tettek közzé.

„Üdvözlünk a klubnál, Arda Güler! A labdarúgás feltörekvő csillaga mostantól a Juventus-családhoz tartozik” – írták a hekkerek a kép mellé.

A Juventus ezután az olaszországi fiókját használva tisztázta a helyzetet – a szurkolók nagy csalódására.

„A Juventus angol nyelvű fiókját feltörték. Kérjük, ne dőljetek be a hamis információknak, amelyeket a másik fiókon közzétettek” – közölte a torinói egyesület, írja az ESPN.

A Juventus kedden a VfB Stuttgartot fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligájában, míg a címvédő Real Madrid – szintén kedd este – a Borussia Dortmundot látja vendégül a 2024-es döntő visszavágóján.