Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Becserélné a reggeli kávét egy kis wifire? És a melegvizet? Szavazzon!

shutterstock 234494833
2017.09.19. 08:43
Vajon igaz az a mondás, hogy az otthon ott van, ahol a telefon automatikusan csatlakozik a wifire? Ami biztos, hogy a víz, a gáz és az áram mellett az internet lett a legújabb alapszolgáltatás. Különösen igaz ez a Z generációhoz tartozók számára, akik a reggeli nyújtózás helyett is a mobilhoz nyúlnak, az ebédet a csetpartneikkel töltik el, és a szülők is többet látják a szelfijeiket, mint őket magukat élőben. De mi a helyzet önnel? Ha egy hétig döntenie kellene az internet és valami más között, Ön melyiket választaná? Tesztelje magát!

A válaszokat összegyűjtjük és egy későbbi cikkben kiértékeljük. A válaszadásnál azt is figyelembe vesszük, hogy melyik generáció tagjai, milyen gyorsan reagáltak egy-egy kérdésre.

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a Telekom megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.