Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Meki magyar arca

KSZ 97944 AG 20180929 4345-150
2018.10.08. 09:50
Piacozni jó, piacozás közben bekapni néhány falatot még jobb. Az meg, ha az ételben lévő alapanyagok termelőivel is válthat néhány szót az ember evés közben, maga a gasztromennyország. Ennek megvalósítására vállalkozott a McDonald’s amikor szeptember 14-29. között 6 városban, 6 helyszínen a Meki Minőség Mustrán idézte meg a piacok hangulatát, ahol az érdeklődők megnézhették, kezükbe foghatták, vagy akár meg is kóstolhatták az étteremlánc termékeibe kerülő alapanyagokat, és ha kedvük szottyant, elbeszélgethettek a termelőkkel, beszállítókkal.

A budapesti helyszínen, a Nyugati téri Meki mögötti rögtönzött piacon sétálgatók közül sokan nem tudták, hogy az étteremlánc fogásaiban felhasznált alapanyagok jelentős része hazai termelőktől származik. Pedig így van, a csirkehús, a tojás, a hagyma, a méz, valamint a saláta, a koktél-paradicsom, a ketchup paradicsom, vagy a marhahús esetében is.

A rendezvényen készített fotóinkkal a hazai beszállítókat és termékeiket, a hazai hozzáadott értéket mutatjuk be.

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a McDonald's Magyarország megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.