A Meki magyar arca

KSZ 97944 AG 20180929 4345-150
2018.10.08. 09:50
Piacozni jó, piacozás közben bekapni néhány falatot még jobb. Az meg, ha az ételben lévő alapanyagok termelőivel is válthat néhány szót az ember evés közben, maga a gasztromennyország. Ennek megvalósítására vállalkozott a McDonald’s amikor szeptember 14-29. között 6 városban, 6 helyszínen a Meki Minőség Mustrán idézte meg a piacok hangulatát, ahol az érdeklődők megnézhették, kezükbe foghatták, vagy akár meg is kóstolhatták az étteremlánc termékeibe kerülő alapanyagokat, és ha kedvük szottyant, elbeszélgethettek a termelőkkel, beszállítókkal.

A budapesti helyszínen, a Nyugati téri Meki mögötti rögtönzött piacon sétálgatók közül sokan nem tudták, hogy az étteremlánc fogásaiban felhasznált alapanyagok jelentős része hazai termelőktől származik. Pedig így van, a csirkehús, a tojás, a hagyma, a méz, valamint a saláta, a koktél-paradicsom, a ketchup paradicsom, vagy a marhahús esetében is.

A rendezvényen készített fotóinkkal a hazai beszállítókat és termékeiket, a hazai hozzáadott értéket mutatjuk be.

Brand & Content Brand & Content
A cikket a Brand & Content készítette a McDonald's Magyarország megbízásából, nem az Index szerkesztősége. Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben.