Sok-sok ajándék várt a Rossmann Beauty Expo résztvevőire

divany-rossmann-cover
2024.09.17. 00:02
Immáron harmadik alkalommal rendezték meg a Rossmann és a Krémmánia közös Beauty Expóját, ezúttal Budapesten. Az eseményre olyan sokan látogattak el, hogy az még a rendezőket is meglepte. Stábunk a helyszínen járt, a videónkból kiderül, mi a Beauty Expo titka.

A Rossmann drogérialánc és a Krémmánia szépségápolási blog közös ötlete nyomán tavaly rendezték meg először a Beauty Expót. A sikeres kezdetet sikeres folytatás követte, ennek eredményeképpen idén már harmadik alkalommal rendezték meg a szépségnapot, ezúttal a Millenáris parkban.

A kiállításra szembeötlő volt a hatalmas érdeklődés: már a kapunyitásnál sorban álltak a látogatók. Az érdeklődés később sem apadt, szó szerint özönlöttek az emberek, összesen körülbelül 3800-an látogattak el az eseményre.

A belépővel is hatalmas kedvezményekhez jutottak a látogatók, mert aki 1999 forintos jegyet vásárolt, az 25 000 forintos, míg aki 999 forintosat vett, az 10 000 forintos ajándékcsomagot kapott. A rendezvény területén további ajándékok várták az ide érkezőket, hiszen a több mint 70 kiállítói standnál lehetőség volt egyéb ingyenes termékekhez jutni.

Stábunk is kint járt a helyszínen, ahol igazán jó hangulat fogadott mindenkit. Az életkor nem befolyásolta, ki látogatott ki: volt, akit a lánya, mást a fia kísért el a rendezvényre és voltak, akik barátnőkkel közösen jöttek. Az eseményről készült videóból további részleteket is megtudhat.

BRAND & CONTENT Brand & Content

A cikket a Dialogue Creatives  készítette, a Rossmann  megbízásából, nem az Index szerkesztősége. 
Arról, hogy mi is az a támogatói tartalom, itt olvashat részletesebben, ha üzenne nekünk, ezen a címen elér minket.