Rafael
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Konyhafőnök a személyzeti főnök párja

2007.07.06. 09:39
Évekig egy lánnyal, majd egy fiúval járt Szetey Gábor, a Gyurcsány-kormányu személyzeti ügyekért felelős államtitkára, mígnem 6 éve rátalált a 32 éves Zsoltra, jelenlegi kapcsolatára. Erről az államtitkár a pénteki Blikknek beszélt.

Egy Zsolt nevű konyhafőnök Szetey Gábor párja, derül ki a pénteki Blikkből. Az újságnak a homoszexualitását csütörtökön nyíltan felvállaló államtitkár számolt be erről.


Szetey Gábor (Fotó: Barakonyi Szabolcs)

Szetey a lapnak elmondta, hosszú párkapcsolatai voltak életében, először egy lánnyal 3 éven át, aztán - amikor először sikerült magának bevallania, hogy homoszexuális - már egy fiúval 6 éven keresztül.

Mostani kapcsolatával, a 32 éves Zsolttal egy jó barátja segítségével 6 éve ismerkedett meg a 38 éves államtitkár. Jelenleg együtt laknak, közös a bankszámlájuk, ugyanaz a hobbijuk. Szeretnek jókat enni, jó borokat inni, és Argentínában a focit is megszerették.

Elege lett a hazugságokból, abból, hogy még saját sofőrje előtt sem mondhatta ki párja nevét, ezért döntött arról, hogy most állt a nyilvánosság elé, mondta a lapnak Szetey.

Az átvilágításán bevallotta

Az államtitkár elmondta, Gyurcsány Ferenc elfogadta a döntését, mert a kormányfő szerint a politikusnak azt kell tennie, amiben hisz.

Az államtitkár egyébként a kinevezését megelőző C típusú átvilágításon már bevallotta, hogy meleg, de mint a lapnak fogalmazott, monogám típus, biztonsági kockázat ezért nem merült fel.

A pénteki Magyar Nemzet szerint kinevezése idején gondok merültek fel az átvilágításnál, ugyanis felmerült, akkor még be nem vallott homoszexualitása miatt könnyen zsarolható lenne az államtitkár.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!