Valér
4 °C
8 °C

Nem lesz szakértő az MDF-nél Anettka

2005.11.23. 18:16
Félreértésen alapult az a hír, miszerint Fehér Anett szakértőként venne részt az MDF kampányában, derült ki Dávid Ibolya pártelnök szerdai közleményéből.

Nem szán az MDF kampányszakértői szerepet Fehér Anettnek (Anettkának), de a párttagok továbbra is szívesen részt vesznek a tévés esti beszélgetős műsoraiban, közölte szerdán Dávid Ibolya pártelnök.

A leghangosabb fogaskerék

A Blikk keddi számában írta, hogy a botrányhős-műsorvezető Fehér Anett leigazolt az MDF frakciójába, és a jövőben a párt médiaszakértője lesz. A tévés egy állandó, szabad be- és kijárást biztosító parlamenti belépőt is kapott a párttól.

"Én vagyok a legkisebb fogaskerék a gépezetben, de ígérem, én leszek a leghangosabb" - nyilatkozta a lapnak a Budapest Tv-ben este 11 és 12 között közéleti műsort vezető tévés, aki gyakran látja vendégül az MDF tagjait.

Nem tudott róla Dávid Ibolya

Szerdán reggel azonban visszavett kezdeti lelkesedéséből Fehér Anett, és Csapody Miklós MDF-es képviselő is cáfolta a TV2 Mokka című műsorában, hogy a párt szakértője lenne Fehér Anett.

"Nem vitatom jó szándékát a kezdeményezőnek, de ezt az MDF elnökeként nem fogadom el" - fogalmazott Dávid Ibolya délután, aki szerint az ügy egy félreértésen alapul, egy olyan kezdeményezésen, amiről ő nem tudott.

A korábban meztelenkedéseivel a figyelem középpontjába került, autodidakta tévésről mindenestre kiderült, nem áll tőle távol a konzervatív-keresztény értékrend, és a múltjával Csapody Miklós is ki tud békülni.