2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország

Páva: Nem lesz tisztogatás

2009.05.11. 18:39
Az önkormányzati hivatalok több posztján is személycserét tervez Páva Zsolt, Pécs új polgármestere. Szerinte nem tisztogatásról van szó, de lesznek státuszok, ahol például a nyugdíj előtt álló alkalmazottakat elküldik.

"Csak az indokolt esetben válnak meg alkalmazottaktól. Nem lesz teljes garnitúracsere, a fő beosztásokban megmaradnak a munkatársak" - mondta Páva Zsolt.

"Ami biztos, hogy új kabinetfőnök lesz, valamint új munkatársak kerülnek a kabinetbe. Megnézzük azt is, hogy kik vannak nyugdíjkorhatár közelében akár a városházán, akár más önkormányzati hivatalban, tőlük megválunk. Egyrészt így spórolni tudunk, másrészt kell egy kis frissítés a városházán. Egy olyan ütőképes, jó hivatalt kell kialakítani, amelynek során minden pozícióban a legrátermettebb szakember lesz. - mondta a a vasárnapi időközi választást megnyerő politikus.

Azt egyelőre nem tudja megmondani, hogy mely státuszokban lesz személycsere, és ez hány embert érint. Azt ígérte, nem lesz tisztogatás, nagy változásokra nem kell számítani.