Ez a poszt a következő Percről percre része:

Kókát és Mesterházyt dicséri Bajnai

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Bajnai: Ezt felrúgni a jövő elárulása volna! Aki erről letér, az a biztos gyarapodás útját hagyja el, és Magyarország nem teheti meg hogy még egyszer letérjen erről az útról.

    Megköszönte a szocialista és liberális képviselők munkáját, akiknek volt erejük az ország javát szolgálni szavazatikkal. Külön dícséretet kap Mesterházy Attila, Kóka János frakcióvezetőknek és Oszkó Péter pénzügyminiszternek.

    03
  • Százezer ember kapott munkát, nyolcvanezer tarthatta meg, jövőre 3 millió embernek jut több fizetés az adócsökkentés miatt. Jobban megéri dolgozni. A munkáltatók terhei jövőre 400 milliárddal csökken majd. A krízisdalapból 60 ezer ember kapott segítséget eddig.

  • Ez a fej költságvetése, de nem vádolható szívtelenséggel sem. Kinek jó? Az országnak: védelmet nyújt, egyensúlyt teremt tartós gyarapodást alapoz.

  • Emlékeztetett, hogy egy évre vállalta kormánya a megbizatását. Jelezte, hogy eddigi munkájának eddigi legfontosabb napja, de munkának még nincs vége, ahogy a válságnak sincs. A költségvetés az adócsökkentésről, a biztonságról és a munkáról szól szerinte.

    02
  • Miután jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, lemondott képviselői mandátumáról Lengyel Zoltán képviselő. A fideszes, majd független, majd MDF-es és mostanában ismét független képviselő távozását hivatalosan most jelentették be.

    Új tagja viszont mától a parlamentnek Gyopáros Alpár (Fidesz), aki az EP-be távozó Áder János helyét vehette át, miután megnyerte a csornai időközi választást.

    01
    Fotó: Barakonyi Szabolcs

     

  • cikkünk a témában:

    Gulyás József kilép az SZDSZ-ből

    Gulyás József szerint az SZDSZ politikája „leginkább értelmezhetetlennek nevezhető”.

  • cikkünk a témában:

    Önjelöltek is pályáznak Sólyom helyére

    Nem sietett megvédeni az MSZP cseles köztársasági elnök cseréjétől Sólyom Lászlót a Fidesz. Az ellenzéki pártban nincs egyértelmű döntés arról, hogy újra jelölik-e a jelenlegi államfőt, ha majd Orbán Viktor kerül kormányra, vagy kevésbé krakéler személyiséget keresnek helyette. Fideszes jelöltlista már van, és olyan külsősök, mint Lomnici Zoltán, is próbálkoznak megfelelő utódnak látszani.

  • cikkünk a témában:

    Ilyen hamar még nem volt költségvetés

    Minden jel szerint már hétfőn elfogadják az ország jövő évi költségvetését. A kormány emellett 1500 új álláshely megteremtésén is fáradozik, a szocialisták pedig fedett helyet adnának a szabadban élő állatoknak. A gázos és a villanyóra-leolvasó pedig közfeladatot ellátó személy lehet.