Ez a poszt a következő Percről percre része:

Képviselő úr legközelebb sört hoz be?

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az interpellációk sorát a szocialista Sós Tamás nyitja, témája a nyugdíjasok elleni újabb támadás. Másodikként a jobbikos Szilágyi György beszél a CIB Bank szerinte a kilencvenes évek elejét idéző vadkapitalizmusáról. Ezt egy kormánypárti öninterpelláció követi, majd Jávor Benedek kérdezi, hogy miért a múlt gazdaságát építjük, miért nem a jövőjét.

  • Struccok, ki a fejjel! címen Vona Gábor Jobbik-vezér felszólalásával indul a nap, fogadni mernénk a témára, és valószínűleg nyernénk is. Másodikként az elempés Scheiring Gábor minősíti hirtelen halálnak a kormány munkaerő-piaci sokkterápiáját. Harmadikként a kereszténydemokrata Pálffy István beszél majd "sarkalatos kérdésekről", negyedikként a Fidesz sportfelelőse a sportfinanszírozás új rendszeréről. A szocialisták vagy nem szólalnak fel napirend előtt, vagy nem nyújtották be felszólalásuk címét hétfő délig.

  • Folytatják a harcot a szerzett jogok ellen

    Hétfőn inkább aprómunkával foglalkozik a parlament, Teréz anya halálának napjajótékonysági világnap lehet. Kedden felpörög a törvénygyár, folytatják Lázár János és Balsai István nyugdíjelvonós alkotmánymódosításának és a költségvetési csalást bűncselekménnyé minősítő Btk-módosításnak a vitáját, és tárgyalni kezdik az Állami Számvevőszékről szóló új törvényt is.