Antal, Antónia
-3 °C
-1 °C
Index - In English In English Eng

A kézi-Eb favoritja villámrajttal indult ellenünk, 8-1-re ellépett, egyszer sikerült 4 gólra feljönni, de utána a sokkal gyorsabb norvégok irányítottak, 36-29 lett. Szlovénia jön vasárnap, kulcsmeccs lesz.

Esther Horváth fotós egy klímakutató expedíció tagjaként fagyasztotta be magát egy jégtáblába. Az Indexnek elmondta, miért van éles fegyver a hajón, és milyen a 24 órás sötétség.

P. kitört a szokásos, balsors által tépett áldozati narratívából, ami mindenkit megkímél a kellemetlen szembesülésektől. Krémer Balázs írása.

tovább...

A börtönök a büntetőpolitika szigorítása miatt túlzsúfoltak, míg a beígért újak helyett kongó stadionok épülnek. A kártérítések most bírált rendszerét pedig az Orbán-kormány vezette be. A Helsinki Bizottság társelnökének írása.

Teljes a zavar: a kormányülésen elfogadtak egy verziót, de közben köröz egy másik változat is, ami az Emmi köznevelési államtitkárságán készült. Állítólag ez a Wass Albert-es verzió.

Vagy nem. Az Indexen mindenesetre Beethoven hegedűversenyét és Schumann 2.szimfóniáját közvetítjük.

Ezen a napon

A hadsereget meghalni küldték a Donhoz, alig álltak ellen a szovjet támadásnak, a magyarok humánusan viselkedtek a helyiekkel – három, ma már cáfolható legenda. Ungváry Krisztián történész írása.

Videók

Az USA alig tíz év alatt nettó olajexportőrré vált, és ez gyökeresen alakította át a világ olajpia­cának térképét.

Közélet

Ezen a héten egy jófajta platformer játékot szerezhetünk be teljesen ingyen.

Tovább a Dívány Címlapjára

Fontos, hogy tudd, mi a különbség az elektromosított és az elektromos autó között, továbbá a gyenge és erős közt is.

A 145 QV mára a sportos kompaktok fehér hollója. Ilyen eredeti állapotú példányt pedig nem is reméltünk. De milyen erős?

Tovább a Totalcar címlapjára

A libegő felé van Buda egyik legszebb része. Sokszor álmodozunk, milyen jó is lenne errefelé lakni. Most mutatunk egy jó lehetőséget.

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!
Hitel összege (Ft)
Futamidő ()
Személyi kölcsön kalkulátorLakáshitel kalkulátor