Nem gyilkosság történt a tapolcai házban

2012.04.13. 08:37

Nem indított büntetőeljárást a rendőrség, csak közigazgatási hatósági eljárás kezdődött a tapolcai kettős haláleset miatt, írja a naplo-online.hu helyi lap. Csütörtökön találták meg a két holttestet egy családi házban. A Veszprém megyei rendőrség szóvivője, Kómár Viktória elmondta: a szemle adatai alapján nem merült fel idegenkezűség gyanúja, igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják a halál okát.

A mentőszolgálat ügyeletese szerint csütörtök délelőtt tíz óra után kapták a riasztást. Már nem tudtak segíteni, csak a halál beálltát tudták megállapítani. A mentőket és a rendőrséget szomszédok hívták ki, miután sikoltozást hallottak a házból.

A naplo-online.hu értesülései szerint a családfő fia és menye, két középkorú ember halt meg. A rendőrség nem kommentálta azt a híresztelést, miszerint kábítószer- vagy gyógyszertúladagolás lenne a halálesetek oka. A lapnak a rendőröket riasztó szomszéd elmondta, hogy csütörtök reggel a házban lakó szülők sírva azt kiabálták, valaki megölte a gyereküket. A szomszéd szerint a házaspár három gyereket nevelt, rendes család volt, nem italoztak, úgy tudja, nem is kábítószereztek.