Julianna, Lilla
-1 °C
10 °C
Index - In English In English Eng

Tilos a facebookozás a Városházán

2012.09.03. 08:07

A Blikk a birtokába került dokumentumra hivatkozva azt írja: a Városházán dolgozóknak szeptembertől tilos videót, "közerkölcsöt sértő anyagot" nézni és internetes levelezőrendszereket használni a hivatali számítógépükön. A tilalom csak a főpolgármesterre, a helyetteseire és néhány más vezetőre nem vonatkozik.

A Blikk szerint totális ellenőrzést léptettek életbe, rögzítik, hogy ki milyen oldalt nyitott meg, milyen levelet küldött és fogadott a hivatali számítógépeken. Azt írják: a hivatalban nem cáfolták értesüléseiket. A lap szerint "a hivatalban arról suttognak", hogy Tarlós Istvánnak elege lett abból, hogy az emberek facebookoznak, csetelnek, pornót néznek a gépeken.

A tilalom kiterjed a reklámok terjesztésére, a pilótájátékra is, és nem lehet "másokra nézve sértő, mások vallási, etnikai, politikai vagy más jellegű érzékenységét sértő" célra használni a hivatal internetes kapcsolatát. Felelősségre vonják, aki nem munkára használja a gépet.

Ha Ön is a Városházán dolgozik, és látja ezt a cikket, az ugyelet@mail.index.hu címre írja meg, milyen oldalakat szabad látogatnia!