no

Ügyesen titkolják a budapesti utcai bulikat

2012.12.31. 12:21 Módosítva: 2012.12.31. 12:24

A fővárosi önkormányzat hivatalos honlapján, a budapest.hu-n nem találtunk információt szilveszteri programokról, viszont itt lehet elolvasni a főpolgármester karácsonyi és újévi jókívánságait. Tarlós István, aki még december 21-én tette közzé üzenetét, reményteli, boldog, nyugodt új évet kívánt Budapest minden lakójának, és azzal a fordulattal búcsúzott az üzenete végén, hogy „Szeretettel: Tarlós István”.

Önnek van információja?
 

A programok után érdeklődőket a budapest.hu-ról a főváros hivatalos turisztikai honlapjára, a budapestinfo.hu-ra vezeti egy link, de utcabálról nincs szó itt sem. December 31-ére keresve az eseménynaptárban egyetlen kifejezetten csak erre a napra szóló programot sem találtunk, csupán három, már korábban megnyitott kiállítást ajánlanak. Körülnéztünk pár központi fekvésű kerület honlapján is, de sem Belváros-Lipótváros, sem Terézváros, sem Erzsébetváros honlapján nem láttunk szilveszteri programajánlatot. Az est.hu címoldalán sincs budapesti szabadtéri programról szó.

A Bazilikánál lévő adventi vásár honlapján és Facebook-oldalán is meghirdették viszont, hogy a Tisztelet Társasága szervezésében „szilveszteri malackiállítás és szerencsehozó malac simogató esemény” lesz december 31-én. A Facebook-oldal szerint tíz és négy óra között lehet malacot simogatni.

Körülnéztünk más városokban is. Hajdúszoboszlón óévbúcsúztató csergetés lesz, a tűzijáték után fellép Kasza Tibor és Solymos Tóni. Szegeden, a Széchenyi téren zenél a Skatch, a Kiscsillag és az Útközband. A miskolciakat a „dívák éjszakájára” várják, a pécsiek az operett- és musicalgála után vonulnak utcára. Utcabál és tűzijáték lesz többek között Nyíregyházán és Győrben is. Tatabányán retrószilveszterre várják az ünneplőket.