Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Már 176 ezret adnának Rogán hátizsákjáért

2013.04.25. 21:33

Rogán Antal felesége szerda délután tette fel a Vaterára férje jótékonysági árverésre kínált Louis Vuitton hátizsákját nyolcvan ezer forintért. A hátizsákért május elsejéig lehet küzdeni, most 176 ezer forintnál tart a licit.

A politikust évekkel ezelőtt fotóztak le a parlamentben egy Louis Vuitton hátizsákkal, azóta számtalan internetes mém született a témában. "Még 2009-ben az interneten vettem a táskát. Az árára nem emlékszem, a feleségem, Cecília 80 ezer forintért hirdette most meg" - nyilatkozta a politikus a Blikknek. Rogán reméli, hogy minél többt kap érte, mert a pénzt egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának kívánja adni, aki sok százezres tartozást halmozott fel és kilakoltatás fenyegeti.

A Louis Vuitton hátitáska a divatmárka internetes boltjában 1840 dollárba (körülbelül 420 ezer forintba) kerül, de az aukciós oldalakon a valódi, vagy annak tűnő darabokat ennek feléért, harmadáért kínálják

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?