Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jaguárral menekül a szentendrei lövöldöző

2013.04.26. 11:52
Miklós József
Miklós József
Fotó: Police.hu

Emberölés kísérlete miatt keresi a rendőrség a 49 éves, szentendrei Miklós Józsefet. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság péntek reggeli közleménye szerint a férfi péntekre virradó éjjel, nem sokkal éjfél után összevitatkozott szentendrei házukban az élettársával, és többször meglőtte, majd elmenekült a helyszínről egy Jaguár típusú személyautóval.

A lövöldözéskor fekete pólót és terepszínű nadrágot viselt. Miklós József 175-180 cm magas, erős testalkatú, fekete, félhosszú hajú, fehér bőrű, kék szemű. Bal felső karján nonfiguratív, hátán egy kalóz mintájú tetoválás található. Az általa használt szürke Jaguár X-Type forgalmi rendszáma: MHV-758.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, akinek van róla információja. Mivel a férfinak fegyvere van, a rendőrség kéri, hogy senki ne próbálja meg feltartóztatni, hanem azonnal értesítse a rendőrséget. A sérült nőt a mentők kórházba szállították.