Árpád
-2 °C
4 °C

Felismeri ezt a férfit?

2013.04.27. 20:41

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi kapitánysága tolvajokat keres. A kapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ismeretlen tettesek ellen. A jelenlegi adatok szerint az ismeretlen elkövetők március 11-én 9 óra 50 perc és 10 óra 30 perc között bejutottak az ötödik kerületi Vadász utca egyik lakásába, ahonnan műszaki cikkeket és ékszereket loptak.

A nyomozást elősegítheti, hogy az egyik elkövetőről kamerafelvétel is készült. A rendőrség kérése, hogy aki felismeri a képen látható férfit, és a tartózkodási helyükről, illetve az általuk elkövetett bűncselekménnyel kapcsolatos információt tud nyújtani, keresse a rendőrséget.

Aki ragaszkodik a névtelenséghez, tárcsázza a 06-80-555-111-et, a Telefontanú ingyen hívható zöld számát. Az ötödik kerületi rendőrkapitányság a 373-10-50/45-112-n érhető el, de hívhatók a jól ismert segélyhívó számok, a 107 és a 112 is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?