János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Balogh: A gyerekeim feljelentették az anyjukat

2013.05.02. 22:30

"A gyerekeim végignézték. Eljöttek hozzám, miután látták ezt, és azt mondták, hogy apa, ha beleegyezel, ha nem, mi most bemegyünk a rendőrségre, és feljelentést teszünk anya ellen" - mondta a törött orrú élettársa miatt a Fidesz-frakcióból távozni kényszerülő képviselő, Balogh József csütörtökön az RTL Klubnak.

Balogh a volt feleségének arra a nyilatkozatára utalt, amelyben a nő arról beszélt a kereskedelmi tévének, hogy a politikus 25 évig verte őt. Balogh azt mondta: csak a gyerekei látták a műsort, neki nem volt ereje végignézni. Azt állítja, hogy a felesége valótlanságokat mondott, és már több mint két éve zsarolja azzal, hogy ha nem fizet neki, akkor tönkreteszi.

A riporter kérdésére Balogh azt válaszolta, hogy a gyerekei valóban megtették a feljelentést az anyjuk ellen április 30-án, 20 óra 27 perckor.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!