Kettős gyilkosság volt Szigetszentmiklóson

2013.05.27. 09:38 Módosítva: 2013.05.27. 12:30

Egy 34 éves nő és 56 éves édesanyja holttestét találták meg a rendőrök hétfőre virradóra Szigetszentmiklóson. A gyanú szerint a 42 éves elkövető a fiatalabb nő volt élettársa lehet, aki vasárnap dél körül vonat elé ugorva öngyilkos lett – közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szóvívője elmondta: a rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz, ahol két holttestet találtak. Valószínűleg gyilkosság történt.

A házból egy 61 éves férfit kórházba szállítottak, sérülései súlyosak. A rendőrség emberölés, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Szigetszentmiklóson az elmúlt egy évben több tragédia is történt: tavaly nyáron egy rendőrnőt késeltek valószínűleg féltékenységből, idén áprilisban egy 16 éves, hallássérült lányt gyilkoltak meg különös kegyetlenséggel – olyan durván bántalmazták, hogy csak a ruhájáról ismerték fel. Márciusban pedig egy 59 éves férfi ölte meg 81 éves édesanyját, majd telefonon feladta magát.