Ezen a lovasfarmon lesz Orbán Ráhel esküvője

2013.07.31. 13:08 Módosítva: 2013.07.31. 13:09

A Tiborcz család Türköspuszta és Csabdi határában elterülő lovasfarmján tartják majd Orbán Viktor legnagyobb lányának, Ráhelnek az esküvőjét, írja információira hivatkozva a Blikk.

lo1
Fotó: lovaslexikon.hu

A vőlegény, Tiborcz István apjának farmja valaha grófi birtok volt, a családhoz a kilencvenes évek közepén került. A lap szerint a farm valóságos szabadidőparkká alakult lovardával, panzióval, medencével, szaunával, ahol korábban esküvőket is tartottak már. A hatalmas területen fekvő birtok egyik központjának egy úszómedencés ház tekinthető, a másik pedig a háztól mintegy két kilométerre elhelyezkedő lovarda épülete.

lov
Fotó: lovaslexikon.hu

A Blikk hétfőn írta meg, hogy a 24 éves Ráhel hozzámegy a 27 éves Tiborcz Istvánhoz, akivel Felcsúton ismerkedett meg egy húsvéti összejövetelen.

lo2
Fotó: lovaslexikon.hu

A miniszterelnök elmondta: a fiú családját már régóta ismeri, hogy a lakodalom helyszínéről a fiatalok döntöttek, és hogy jobb is, hogy a fiú családjának tanyáján lesz, hisz a felcsúti kert kicsi lenne egy ekkora eseményhez.

Az Index úgy tudja, hogy az esküvő időpontját már hónapokkal korábban kijelölték, már a meghívókat is kiküldték. Az ok tehát nem az, hogy Orbán Viktorból még a 2014-es választás előtt nagypapa lesz.

Orbán Viktor erről a Blikknek azt mondta: „Unokáról egyelőre nem szóltak, hogy érkezne. De remélem, előbb-utóbb gyarapodunk. Ez a bejelentés még hátravan, s azt hiszem, nekem mellbevágóbb lesz, mint az esküvőé. Még fiatal, életerős emberként gondolok magamra, furcsa lesz, ha egyszer csak nagypapának szólítanak.”