Ez a poszt a következő Percről percre része:

Halálbüntetésezés és cigánybűnözőzés

Átfogó ellenzéki támadásra lehet számítani, az útfelújításoktól a pénztárgépeken át a cigánybűnözésig mindenről szó lesz. Percről-percre, featuring Szanyi Tibor. A közvetítést a jobboldali kötődésű SISZA kommunikációs intézet ügyvezető igazgatója, Szabó Krisztina is kommentálja. Az intézetnek politikusképző iskolája is van, ahol olyan közéleti szereplők tartottak már előadásokat, mint Budai Gyula államtitkár, Wittner Mária országgyűlési képviselő, Schöpflin György EP-képviselő, Kocsis Máté fideszes polgármester, Obersovszky Péter televíziós műsorvezető, és Kubatov Gábor pártigazgató. Az iskola végzőseinek legutóbb Varga Mihály gazdasági miniszter adta át az okleveleket.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem biztos, hogy tudok tovább kommentálni, mert a laptopom lemerülőben van, s az ülésteremben nincs töltési lehetőség. Próbálom majd tabletről folytatni, de a térerő itt az ülésteremben "Edge", magyarul gyenge. Varga László (MSZP) közben sportpazarlásokat tesz szóvá, amire Simicskó államtitkár Mesterházy Attilát szidja, hogy anno sportállamtitkárként mit tett, meg mit nem. Szerintem elég vékony dolog a mai hiányosságokat tíz évvel ezelőtti hivatkozásokkal takargatni. Simicskó szerint azonban a fényes jövő sokkal szebb, mint most látszik.

  • Hoffmann Rózsa egykori kommunista megvilágosodik, egész konkrétan a reflektorszerű fénycsóvát eresztő telefonjával jön vissza a több száz égővel megvilágított ülésterembe. Ez azért felülmúlja a "vak vezet világtalant" elmélet dialektikáját!

  • Pál Tibor (MSZP) az "önkormányzatok napja" alkalmából azt kérte számon a kormányon, hogy a legkisebb önkormányzatok lettek a leginkább megkopasztva, megrövidítve. Tállai András mezőkövesdi szotyista-rumosteás államtitkár mindent a szocikra kent, majd elismerte, hogy van még teendő, és hogy jövőre majd dől a lé a piciknek is. Szerintem ez a válasz a pazar durungizmus kategóriájából jött.

  • A Titanicon is úgy köszöntek el a zenészek, hogy egy élmény volt együtt játszani. A közvetítést élveztem, amit közvetítettem, azt már kevésbé. Sebaj, lesz még értelmes parlament Magyarországon! Hajrá szavazók! :)