no

Segítsen elkapni a csepeli késelőt

2013.10.08. 16:40

A rendőrség keresi a csepeli késelés utolsó szabadlábon levő elkövetőjét. A gyanúsítottak október 5-én este a csepeli Erdőalja utcában egy sörözőben megvertek két férfit, akiket később kórházba kellett vinni. A verekedés közben a most keresett Putnoki Árpád valószínűleg többször megszúrta a két férfit a nála lévő késsel.

Putnoki Árpád
Putnoki Árpád
Fotó: Police.hu

D. Rolandot és B. Oszkárt már megtalálták, Putnoki Árpádot keresik. A férfi 31 éves, budapesti lakos.

A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri Putnokit, vagy bármilyen információja van a bűncselekményről, hívja a csepeli rendőrséget a (1) 427-4640 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható (80) 555-111 Telefontanú-zöld számon, vagy a 107 és 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Min korábban megírtuk, Csepelen késekkel estek neki két billiárdozó férfinak. Mindkét férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba: nyakukon, mellkasukon, combjukon és hátukon is megszúrták őket. Őket vasárnap reggel hallgatták ki a rendőrök, ekkor derült ki, hogy képzett küzdősportolók, állítólag köztük volt a full contact világbajnok B. Oszkár is.

A Blikk szerint a TEK is bekapcsolódott keresésükbe. Az elfogott kick-box világbajnok Párizsban, 1991-ben világbajnokságot nyert full-contactban, míg lightban bronzérmes lett.