Izraelig nyúlhatnak Dániel Péter után

2013.10.21. 15:50

180 nap óra közmunkára és a perköltségek megfizetésére kötelezte a bíróság Dániel Pétert. Dániel Péter ezt maga jelentette be a Facebookon, amin keresztül manapság rajongóival kommunikál.

Az alkotmány asztalát ketchuppal összekenő ügyvéd, aki a Horthy-szobrot piros festékkel öntötte le, fél éve Izraelbe távozott, ahononnan mostani posztját is írta. Elvileg házakat takarít, de ma is kritikusan szemléli a magyarországi eseményeket. A bírósági döntést például így vezeti fel:

A fasiszta orbáni diktatúra bírósága egy koncepciós perben, a "Wittner-ügyben", a távollétemben, bizonyítékok nélkül, 180 nap közmunkára és a perköltségek megfizetésére ítélt. Ennek a gyalázatos, jogsértő ítéletnek természetesen már "csak" elvi jelentősége van, hiszen szabad, jó hírű férfiként, büszke izraeli állampolgárként nem fogadom el azt, nem is fellebbezek ellene és nem is fogom letölteni ezt a felháborító és aránytalanul súlyos büntetést. Úgyhogy részemről itt vége is van ennek az ügynek. Ez az ítélet egyébként azt is jelenti, hogy az orbáni diktatúra végleg elfoglalta a bíróságokat is, illetve a szólásszabadság joga megszűnt Magyarországon, a szabad véleménynyilvánítás alkotmányos jogát pedig megelőzte a pártérdek és a politikai nyomásgyakorlás igénye. Ettől persze még Wittner Mária továbbra is egy ócska, politikai prosti, egy gonosz, köztörvényes, árpádsávos némber marad. Én pedig szabad ember maradok, aki felett szerencsére már nincsen hatalma Orbánék hitvány, jogtipró diktatúrájának.

Az igazság az, hogy Wittner Mária fideszes képviselő, és 56-os egykori halálraítélt leprostizását nemcsak a bíróság ítélte el, hanem az ügyvédi kamara is eljárást indított, később pedig ő maga is visszakozott, bocsánatot kért, de politikai karrierje ennél a pontnál kettétört, Gyurcsány Ferenc akinek pártjával kacérkodott, nem kért a tagbaszakadt ügyvédből.

Dávid ellen elfogatóparancsot is kiadtak, mert enm jelent meg a tárgyalásokon.

Cikkünkben a 180 napot 180 órára  javítottuk . Amint látható, Dániel Péter maga írt 180 napot, de később az egyik kommentjében javította magát 180 órára.