Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Debrecennél és Kecskemétnél is gázolt a vonat

2013.11.02. 13:07

Egyaránt gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Szeged, illetve a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vasútvonalakon.

A Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra tartó Tömörkény InterCity Kecskemét és Katonatelep között gázolt halálra egy ismeretlen férfit. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 14 óráig - az érintett szakaszon szünetel a forgalom. Az utasokat Kecskemét és Nagykőrös között pótlóbuszok szállítják.

A Debrecen-Füzesabony vonalon Debrecen és Tócóvölgy állomás között gázolt halálra egy ismeretlen férfit a Fehérgyarmatról Füzesabonyba tartó vonat. A rendőrségi vizsgálat befejezéséig, várhatóan 13-14 óra között nem közlekedhetnek vonatok az érintett szakaszon, ezért a vasúttársaság autóbuszokat rendelt.

Utóbbi baleset egyaránt érinti a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vonalakon közlekedő vonatokat. Mindkét vonalon 20-40 perces késésekkel kell számolni szombaton kora délután.

A Mávinform tájékoztatása szerint kevéssel három előtt, a rendőrségi helyszínelést követően helyreállt a forgalom a Budapest-Szeged, illetve a Debrecen-Füzesabony és a Debrecen-Tiszalök vasútvonalon szombat.