Ezekre a rendőrségi hírekre nem kattintana!

2013.12.03. 15:49
Vagy mégis? Pedig mi szóltunk.
  • A megyeszékhely közbiztonsági és bűnügyi helyzete volt a fő témája annak az egyeztetésnek, melyet a Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője hívott össze - értesült a police.hu. A megbeszélésen részt vettek a kapitányság közlekedésrendészeti-, valamint közrendvédelmi osztályainak vezetői is, így a meghívottak azonnal választ kaptak felvetéseikre, kérdéseikre.
  • Az „Úton-útfélen” bábversenyen a kecskeméti Szélike bábcsoport az előkelő III. helyezést érte el - tudta meg a police.hu. A rendezvényen öt óvodás és hat általános iskolás csapat szállt versenybe.
  • A rendőri egység számára tágasabb elhelyezést és korszerűbb munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az új székhely - adta hírül a police.hu. Az átadási ünnepségen Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány két rendőrt elismerésben részesített és a technikai ellátottság további javítására új szolgálati gépjárművet adományozott a Borsodnádasdi Rendőrőrsnek.
  • Kövér Miklós rendőr főtörzsőrmester a falu körzeti megbízottja új irodájában fogadja a helybelieket - adta hírül a police.hu. Ha kíváncsi arra, hogyan néz ki Kövér Miklós, amikor az íróaszatal előtt ül, kattinston.
  • Töretlen az együttműködés a rendőrség és a roma önkormányzatok között. Nem hiszi? Kattintson!