Árpád
-5 °C
8 °C
Index - In English In English Eng

Meglett a Dob utcai verekedő

2014.02.19. 18:40

Megerősítette a rendőrség, hogy őrizetbe vették Veszprémben azt a férfit, akia gyanú szerint megvert szombaton éjjel egy lányt a Dob utca és a Holló utca sarkán.

A TV2 híradója szerint a 23 éves lányt minden ok nélkül a hajánál fogva a földre húzták és ütni, rugdosni kezdték. A lány koncertre ment az egyik barátjával, amikor az állítólag részeg és bekábítószerezett banda tagjai leteperték és megverték.

A fiút is megütötték, de mire kiértek a rendőrök, a támadók eltűntek. Az esetről a lány megverése után készült ez a videó, amin a verekedős társaság a lány barátját lökdösi, ököllel üti, és szidja:

A TV2 -nek a lány azt nyilatkozta, még most is sokkos állapotban van, nem érti, mivel váltottak ki ekkora ellenszenvet, hogy rájuk támadtak. A legmeglepőbb az volt neki, hogy még csak ki se akarták őket rabolni.

A Youtube-videót megnézve viszont az a meglepő, hogy a lányon egyáltalán nem látszik, hogy el lenne törve a térde, sem hogy össze lenne verve, a riportban viszont azt állítják, ekkor ez már megtörtént.

A barátjának is állítólag össze kellett varrni az állát, és több fejsérülése is volt, de a videón ez sem látszik. A támadás akkor történt, mikor kiszálltak a taxijukból, és elindultak egy szórakozóhely felé. Hirtelen a hajánál fogva a földre rántották, ütni és rugdosni kezdték. Azt mondja, még csak nem is beszélgettek a barátjával, egyszer csak hátulról elkapta valaki a haját.

Egy közeli borozóból jött ki egy biztonsági őr és két szemtanú, akik véget vetettek az atrocitásnak - mondta el a megvert lány barátja. A rendőrség az ügyben garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.