Nagy manipulátor a gólyatábori gyanúsított

2014.09.08. 08:09

„Irgalmatlan nagy színésznek és manipulátornak” tartja egykori barátnője azt a férfit, akit a fonyódligeti gólyatáborban elkövetett nemi erőszakkal vádolnak. A névtelenséget kérő nő úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy ma már bánja, hogy a bajai főiskolán kiállt mellette 1996-ban, amikor szintén nemi erőszak elkövetésével vádolták.

„Én nagyon jóban voltam Szilárddal, és sajnos hittem neki, elhittem, hogy ártatlan. A bíróságon engem is tanúként hallgattak meg. Kiálltam mellette, nem hittem el, hogy ilyesmire képes. Most, ezt a szörnyűséget hallva már nagyon sajnálom” – mondta a ma már külföldön élő asszony, akivel a Blikknek nyilatkozó ismerősei szerint szintén erőszakoskodott a gyanúsított, bár a nő ezt nem erősítette meg.

Kétségeit nem csak a idei augusztus 30-i bűncselekmény okozta – amelyről a rendőrséghez a gyanúsított által készített fényképek is eljutottak –, ugyanis az 1996-os eset után néhány évvel később a nőt egy K. Szilárd elleni újabb nyomozás kapcsán ismét tanúnak hívták be.  • Hírek
  • Hírek