Árpád
-2 °C
4 °C

Pokorni finoman tette helyre Lázárt

2014.12.18. 12:01

„Mi, akik már lassan a párt veteránjainak számítunk, megtanultuk, hogy csatározás közben sem szabad elfelejtenünk, hogy milyen módon kötünk majd békét. A politikai családon belüli egyensúly megőrzése azért fontos, mert ez az egyik feltétele annak, hogy a magyar társadalomban tudjunk nyugalmat és kiegyensúlyozottságot teremteni" – válaszolt az Mno.hu-nak nyilatkozva Pokorni Zoltán Lázár János a mai Figyelőben megjelent, meglehetősen indulatos interjújára.

A XII. kerület polgármestere nem tekinti Lázár nyilatkozatát személyes ügynek, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerinte „korosztályának egyik legdinamikusabb és legtehetségesebb tagja”.

Lázár a Figyelőben hátbatámadásnak minősítette Pokorni minapi, egyes fideszes vezetők – köztük Lázár – luxusfogyasztási szokásait szükségtelen urizálásnak minősítő megjegyzését, generációs vitának tüntette fel az ellentétet, sőt, sejtelmes fenyegetést is megfogalmazott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?